Rallaren
- en restaurang med mat för alla smaker
Öppettider
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag -fredag 11.00 - 14.00
Öppettider
Måndag – fredag 07.30 – 15.00
Pensionärsrabatt 15%
Gäller på Dagens lunch i våra lunchrestauranger på Hotell Erikslund och Rallaren
- alla dagar!
Ansök om Pensionärs-kort i våra lunchrestauranger.
Gäller för alla som är 65+.
Priser
Dagens lunch 145:-
Inkl. sallad och bröd
Dagens för avhämtning 139:-
Välkomna till Rallaren - en den av Hotell Erikslund
Rallaren är vår systerrestaurang i Ängeholm.
En plats för god mat och trevlig service i mysig lokal!
Vi erbjuder två rätter till dagens lunch, fika och a la carte. Vi erbjuder en mångsidig meny med mat för alla smaker – kött- och fiskrätter, vegetariskt, hamburgare och speciell barnmeny.
Vi väljer våra råvaror med stor omsorg och tillagar dom efter konstens alla regler. Ät i restaurangen eller ta med hem.
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
Lunchmeny
Vecka 18
Dagens lunch 145:-
Avhämtning 139:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 28/4
-
Korv Stroganoff med ris eller potatismos
-
Färsbiff med svampsky och klyftpotatis
Tisdag 29/4
-
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
-
Stekt fiskfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 30/4
-
Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt
-
Fiskgryta med dillkokt potatis och creme fraich
Torsdag 1/5 och Fredag 2/5 Håller vi stänkt
Välkomna tillbaka på Måndag 5/5
Veckans vegetariska
-
Grillost med tomatsås och stekt potatis
Lunchmeny
Vecka 19
Dagens lunch 145:-
Avhämtning 139:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 5/5
-
Grekiska färsbiff med tzatziki och brynt potatis
-
Lunchkorv med stuvad vitkål, kokt potatis och senap
Tisdag 6/5
-
Lasagne med tomat & löksallad
-
Boeuf bourguignon med ris eller potatismos och picklad rödlök
Onsdag 7/5
-
Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt
-
Kokt fiskfilé med champinjon & basilikasås och kokt potatis
Torsdag 8/5
-
Ärtsoppa med fläskkorv samt pannkakor med sylt & grädde
-
Fläsknoisette med grönpepparsås och råstekt potatis
Fredag 9/5
-
Schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor
-
Plankstek med nattbakad fläskkarré, pom duchesse och bearnaisesås
Veckans vegetariska
-
Sojabiff med tomatsås och klyftpotatis