Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras

Måndag - fredag   11.00-14.00

Lördag - söndag   11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 17.00

Pensionärsrabatt 15%

Gäller på Dagens lunch i våra lunchrestauranger på Hotell Erikslund och Rallaren
- alla dagar!
Ansök om Pensionärs-kort i våra lunchrestauranger.
Gäller för alla som är 65+.

Priser

Dagens lunch 145:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 165:- 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 139:-

Helg 145:-

Lunch i Ängelholm

Välkomna!

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. 

Lunchmeny
Vecka 18 

Dagens lunch 145:-
Helgens lunch 165:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

 

Avhämtning vardag 139:- helg 145:-

Måndag 28/4

  • Korv Stroganoff med ris eller potatismos

  • Färsbiff med svampsky och klyftpotatis

Tisdag 29/4

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

  • Stekt fiskfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 30/4

  • Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt

  • Fiskgryta med dillkokt potatis och creme fraich

Torsdag 1/5

  • Kycklingfilé med timjansky och rostad potatis

  • Pepparstekt fläskytterfilé med råstekt potatis och skysås

Fredag 2/5

  • Schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor

  • Plankstek med nattbakad fläskkarré, pom duchesse och bearnaisesås

Lördag & Söndag 3 - 4/5

  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rostade rotfrukter och grönpepparsky

  • Fiskgratäng med duchessbakelse och färska örter

Veckans vegetariska

  • Grillost med tomatsås och stekt potatis

Lunchmeny
Vecka 19

Dagens lunch 145:-
Helgens lunch 165:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe


Avhämtning vardag 139:- helg 145:-

Måndag 5/5

  • Grekiska färsbiff med tzatziki och brynt potatis

  • Lunchkorv med stuvad vitkål, kokt potatis och senap

Tisdag 6/5

  • Lasagne med tomat & löksallad

  • Boeuf bourguignon med ris eller potatismos och picklad rödlök

Onsdag 7/5

  • Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt

  • Kokt fiskfilé med champinjon & basilikasås och kokt potatis

Torsdag 8/5

  • Ärtsoppa med fläskkorv samt pannkakor med sylt & grädde

  • Fläsknoisette med grönpepparsås och råstekt potatis

Fredag 9/5

  • Schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor

  • Plankstek med nattbakad fläskkarré, pom duchesse och bearnaisesås

Lördag  & Söndag 10-11/5

  • Dansk fläskstek med sockerstekt potatis, rödkål och äppelmos

  • Varmrökt lax med kall romsås och kokt färskpotatis

Veckans vegetariska

Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg

  • Sojabiff med tomatsås och klyftpotatis

Prenumerera på vår lunchmeny.

Fyll i din information och få menyn mailad till dig varje måndag morgon.