Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag - fredag 11.00-14.00
Lördag - söndag 11.30-14.30
Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 17.00
Pensionärsrabatt 15%
Gäller på Dagens lunch i våra lunchrestauranger på Hotell Erikslund och Rallaren
- alla dagar!
Ansök om Pensionärs-kort i våra lunchrestauranger.
Gäller för alla som är 65+.
Priser
Dagens lunch 145:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 165:-
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 139:-
Helg 145:-
Lunch i Ängelholm
Välkomna!
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Lunchmeny
Vecka 18
Dagens lunch 145:-
Helgens lunch 165:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 139:- helg 145:-
Måndag 28/4
-
Korv Stroganoff med ris eller potatismos
-
Färsbiff med svampsky och klyftpotatis
Tisdag 29/4
-
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
-
Stekt fiskfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 30/4
-
Kåldolmar med brunsås, kokt potatis och lingonsylt
-
Fiskgryta med dillkokt potatis och creme fraich
Torsdag 1/5
-
Kycklingfilé med timjansky och rostad potatis
-
Pepparstekt fläskytterfilé med råstekt potatis och skysås
Fredag 2/5
-
Schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor
-
Plankstek med nattbakad fläskkarré, pom duchesse och bearnaisesås
Lördag & Söndag 3 - 4/5
-
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rostade rotfrukter och grönpepparsky
-
Fiskgratäng med duchessbakelse och färska örter
Veckans vegetariska
-
Grillost med tomatsås och stekt potatis
Lunchmeny
Vecka 19
Dagens lunch 145:-
Helgens lunch 165:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 139:- helg 145:-
Måndag 5/5
-
Grekiska färsbiff med tzatziki och brynt potatis
-
Lunchkorv med stuvad vitkål, kokt potatis och senap
Tisdag 6/5
-
Lasagne med tomat & löksallad
-
Boeuf bourguignon med ris eller potatismos och picklad rödlök
Onsdag 7/5
-
Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt
-
Kokt fiskfilé med champinjon & basilikasås och kokt potatis
Torsdag 8/5
-
Ärtsoppa med fläskkorv samt pannkakor med sylt & grädde
-
Fläsknoisette med grönpepparsås och råstekt potatis
Fredag 9/5
-
Schnitzel med bearnaisesås, skysås, stekt potatis och gröna ärtor
-
Plankstek med nattbakad fläskkarré, pom duchesse och bearnaisesås
Lördag & Söndag 10-11/5
-
Dansk fläskstek med sockerstekt potatis, rödkål och äppelmos
-
Varmrökt lax med kall romsås och kokt färskpotatis
Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg
-
Sojabiff med tomatsås och klyftpotatis
Prenumerera på vår lunchmeny.
Fyll i din information och få menyn mailad till dig varje måndag morgon.