Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag - söndag 11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 18.00

Lördag - Söndag 07.00 - 18.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 1150 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 125:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 135 kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardagar 115:- Helg 125:-
Inkl. sallad och bröd

Lunch i Ängelholm

Välkomna!

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Prenumerera på vår lunchmeny.

Fyll i din information och få den mailad till dig varje måndag morgon.   

Lunchmeny
Vecka 38

Dagens lunch 125:-
Helgens lunch 135:-

Avhämtning vardag 115:- helg 125:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

Måndag 18/9

  • Kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis

  • Kokt torsk i senapssås, lökfrästa ärtor och Bjärepotatis

Tisdag 19/9

  • Bakad fläsksida med äppelsky, rödkål och brynt potatis

  • Friterad kolja med vårlöksås och potatispuré

Onsdag 20/9

  • Parmesanbakad kyckling med ugnsbakad potatis

  • Lättstekt fiskfilé med chili-och ingefärasås, kokt Bjärepotatis

Torsdag 21/9

  • Biff Stroganoff med crème fraiche och ris eller potatispuré

  • Fiskgratäng med räkor och musslor, dillkokt potatis

Fredag 22/9

  • Quorngryta med smak av basilika, serveras med saffransris

  • Fredagsschnitzel med skysås, bearnaise, ärtor och stekt potatis

Lördag & Söndag 23-24/9

  • Helstekt fläskfilé med rödvinssky och potatisgratäng

  • Färskostgratinerad kyckling med apelsinsås och hasselbackspotatis

Veckans vegetariska

  • Vegetarisk lasagne

Lunchmeny
Vecka 39

Dagens lunch 125:-
Helgens lunch 135:-
Avhämtning vardag 115:- helg 125:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

Måndag 25/9

  • Piccata på fläskkött serveras med tomatsås och hasselbackspotatis

  • Stekt rödtungafilé med champinjoner, brynt smör och riven pepparrot

Tisdag 26/9

  • Raggmunkar med stekt fläsk, crème fraiche, lök och lingon

  • Friterad kolja med vårlöksås och potatispuré

Onsdag 27/9

  • Kåldolmar med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

  • Ostpanerad fiskfilé med hollandaisesås och dillkokt potatis

Torsdag 28/9

  • Stekt strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

  • Wallenbergare med ärtor, skirat smör, lingon och potatispuré

Fredag 29/9

  • Friterad spätta med brynt purjolök, kall örtsås och potatis

  • Dansk fläskstek med rödkål och sockerstekt potatis

Lördag & Söndag 30/9-1/10

  • Torskfilé med hummersås, kräftstjärtar och Bjärepotatis

  • Ryggbiff med rosmarinsky, rotfrukter och ugnsbakad potatis

Veckans vegetariska

  • Halloumiwrap med vitlöksdressing och picklad lök