Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Lördag - söndag 11.30 - 14.30

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 19.00

Lördag 07.00-19.00

Söndag 07.00-15.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 129kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 47

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-

Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 22/11

  • Korv Stroganoff med picklad lök och ris eller potatismos

  • Stekt strömming med skirat smör och potatispuré

Tisdag 23/11

  • Gravad lax med grillad citron och dillstuvad potatis

  • Raggmunkar med stekt fläsk, lingon och örter

Onsdag 24/11

  • Flygande Jacob med ris samt rostade jordnötter

  • Erikslunds köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis

Torsdag 25/11

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Pepparstekt kotlett med grönpepparsås och råstekt potatis

Fredag 26/11

  • Schnitzel med wokade grönsaker och hasselbackspotatis

  • Kokt torsk med ägg-och persiljesås serveras med potatismos

Lördag & Söndag 27-28/11

  • Pankopanerad torskloins med kall dillsås samt räkor

  • Ostfylld schnitzel med sky, bearnaise, gröna ärtor och ugnsbakade klyftpotatis

Veckans vegetariska

  • Pesto- och mozzarellasallad med friterad lök

Veckans fisk

  • Panerad torskfilé med remoulad, ärtor och kokt potatis

Lunchmeny
Vecka 48

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 29/11

  • Panerad torskfilé med kall sås, ärtor och potatis

  • Köttfärslimpa med kantarellsås, picklad lök och klyftpotatis

Tisdag 30/11

  • Asiatisk kycklinggryta med pasta eller ris

  • Pannbiff med karamelliserad lök, sky, lingon och stekt potatis

Onsdag 1/12

  • Kåldolmar med brunsås, lingon och potatis

  • Torsklåda med matjessill, grädde och örter, serveras med gratinerad potatis

Torsdag 2/12

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos

Fredag 3/12

  • Strimlad kotlett med vitlökssås, cheddarsås, jalapeños och pommes

  • Kokt torsk med hummersås, grillad citron och dillkokt potatis

Lördag & Söndag 4-5/12

  • Dubbelpanerad torskryggfilé med örtcrème, sparris och smörslungad potatis

  • Långtidsbakad högrev med rotfrukter och potatisgratäng

Veckans vegetariska

  • Linsbakelse med tomatsås och klyftpotatis

Veckans fisk

  • Fiskgratäng med potatismos