Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag - söndag 11.30-14.30
Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 18.00
Lördag - Söndag 07.00 - 18.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 1150 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Lunchkortet gäller även för frukost!
Priser
Dagens lunch 125:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 135 kr
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardagar 115:- Helg 125:-
Inkl. sallad och bröd
Välkomna!
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!
Prenumerera på vår lunchmeny.
Fyll i din information och få den mailad till dig varje måndag morgon.
Lunchmeny
Vecka 38
Dagens lunch 125:-
Helgens lunch 135:-
Avhämtning vardag 115:- helg 125:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 18/9
Kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis
Kokt torsk i senapssås, lökfrästa ärtor och Bjärepotatis
Tisdag 19/9
Bakad fläsksida med äppelsky, rödkål och brynt potatis
Friterad kolja med vårlöksås och potatispuré
Onsdag 20/9
Parmesanbakad kyckling med ugnsbakad potatis
Lättstekt fiskfilé med chili-och ingefärasås, kokt Bjärepotatis
Torsdag 21/9
Biff Stroganoff med crème fraiche och ris eller potatispuré
Fiskgratäng med räkor och musslor, dillkokt potatis
Fredag 22/9
Quorngryta med smak av basilika, serveras med saffransris
Fredagsschnitzel med skysås, bearnaise, ärtor och stekt potatis
Lördag & Söndag 23-24/9
Helstekt fläskfilé med rödvinssky och potatisgratäng
Färskostgratinerad kyckling med apelsinsås och hasselbackspotatis
Veckans vegetariska
Vegetarisk lasagne
Lunchmeny
Vecka 39
Dagens lunch 125:-
Helgens lunch 135:-
Avhämtning vardag 115:- helg 125:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 25/9
Piccata på fläskkött serveras med tomatsås och hasselbackspotatis
Stekt rödtungafilé med champinjoner, brynt smör och riven pepparrot
Tisdag 26/9
Raggmunkar med stekt fläsk, crème fraiche, lök och lingon
Friterad kolja med vårlöksås och potatispuré
Onsdag 27/9
Kåldolmar med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis
Ostpanerad fiskfilé med hollandaisesås och dillkokt potatis
Torsdag 28/9
Stekt strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré
Wallenbergare med ärtor, skirat smör, lingon och potatispuré
Fredag 29/9
Friterad spätta med brynt purjolök, kall örtsås och potatis
Dansk fläskstek med rödkål och sockerstekt potatis
Lördag & Söndag 30/9-1/10
Torskfilé med hummersås, kräftstjärtar och Bjärepotatis
Ryggbiff med rosmarinsky, rotfrukter och ugnsbakad potatis
Veckans vegetariska
Halloumiwrap med vitlöksdressing och picklad lök