Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag - Fredag 11.00 - 14.00

Lördag- Söndag 11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 20.00

Lördag 07.00-20.00

Söndag 07.00 - 15.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 129kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 15

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-

Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 12/4

  • Pasta Carbonara med riven ost

  • Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 13/4

  • Spätta med remoulad, ärtor, skirat smör och kokt potatis

  • Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis

Onsdag 14/4

  • Klassisk skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

  • Torskrygglåda med örter, sparris och grädde, serveras med kokt dillpotatis

Torsdag 15/4

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Erikslunds köttbullar med brunsås, lingon och potatispuré

Fredag 16/4

  • Husets schnitzel med hemslagen bea, picklad lök och klyftpotatis

  • Kycklingklubbor med sweet-chilisås, lökringar och ugnsbakad potatis

Lördag & Söndag 17-18/4

  • Fish & chips med såser och färska örter

  • Schnitzel Cordon Bleu med kantarellsås och brynt potatis

Veckans vegetariska

  • Raggmunkar med sommarsallad

Lunchmeny
Vecka 16

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 19/4

  • Pasta Bolognese med riven parmesan

  • Biffar fyllda med mozzarella och soltorkade tomater, serveras med sky och potatismos

Tisdag 20/4

  • Mandelpanerad torskfilé med lime- och citronsås samt kokt potatis

  • Stekt fläsk med potatiskaka, lingon, crème fraiche och örter

Onsdag 21/4

  • Kåldolmar med brunsås, lingon och kokt potatis

  • Stekt strömmingsfilé med skirat smör, örter och potatismos

Torsdag 22/4

  • Flygande Jacob med ris och jordnötter

  • Klassisk färsbiff med karamelliserad lök och kokt potatis

Fredag 23/4

  • Husets schnitzel med rödvinssky, kantarellsås och brynt potatis

  • Panerad hokiryggfilé med gubbröra och potatispuré

Lördag & Söndag 24-25/4

  • Lättpanerad torskfilé med gräslökssås och äggkompott

  • Wienerschnitzel med kryddsmör, ansjovis och citronsky

Veckans vegetariska

  • Halloumisallad