Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag - Fredag 11.00 - 14.00

Lördag- Söndag 11.00-15.00

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 19.00

Lördag 07.00-19.00

Söndag 07.00 - 15.30

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 129kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 24

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-

Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 14/6

  • Gräddstuvad pytt i panna med ägghalva och rödbetor

  • Torskfilé med spenat serveras med ramslöksås och krossad potatis

Tisdag 15/6

  • Stekt fläsk med potatiskaka, lingon, crème fraiche och örter

  • Torskfilé med örtsås, sparris och kokt potatis

Onsdag 16/6

  • Kycklingfilé med risotto

  • Färsk pasta med svamp och vitlökssås

  • Erikslunds köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis

Torsdag 17/6

  • Panerad fiskfilé med kall gräslökssås, grillad citron och nypotatis

  • Pannbiff med lök, sky, lingon och potatis

Fredag 18/6

  • Schnitzel med rödvinssky, bearnaise, ärtor och pommes

  • Kokt torskfilé med stuvad spenat och kokt potatis

Lördag & Söndag 19-20/6

  • Sejlåda med grädde, matjessill och purjolök serveras med potatisbakelse

  • Rapsgrispluma med rödvinssky och ljummen potatissallad

Veckans vegetariska

  • Vegetarisk wrap

Lunchmeny
Vecka 25

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 21/6

  • Kycklingfilé med en kall mango chutneysås och brynt potatis

  • Pannbiff med karamelliserad lök, lingon och potatis

Tisdag 22/6

  • Torskfilé med lökfrästa ärtor, remouladsås och grillad citron

  • Dansk kotlett med rödkål, brysselkål, sky och sockerstekt potatis

Onsdag 23/6

  • Spagetti Carbonara med riven ost

  • Mjölad fiskfilé med örtblandning och stuvad potatis

Torsdag 24/6

  • Kokt höns i currysås med ris och ingefära

  • Stekt laxfilé med kall sås, stekt spenat och potatis

Fredag 25/6

  • Schnitzel med skogssvampsås, bönor och lökstekt potatis

  • Fiskgryta med räkor och örter, serveras med nypotatis

Lördag & Söndag 26-27/6

  • Kokta fiskrullader med vårlöksås, primörer samt potatispuré

  • Panerad schnitzel med rödvinssky, ansjovis, kapris och klyftpotatis

Veckans vegetariska

  • Halloumisallad