Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag och söndag 11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 18.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!

Priser

Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 145:- 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 119:-, med sallad 129:-

Helg 129:-, med sallad 135:-

Lunch i Ängelholm

Välkomna!

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. 

Lunchmeny
Vecka 9

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

 

Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 26/2

  • Cornflakespanerad fiskfilé med stuvad spenat, kall sås och kokt potatis

  • Erikslunds köttbullar med brunsås, lingon och potatispuré

Tisdag 27/2

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

  • Strimlat fläskkött med bambuskott, serveras med ris och sweet chili

Onsdag 28/2

  • Kåldolmar eller kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis

  • Stekt kycklingfilé med basilikasås, riven parmesan och brynt Bjärepotatis

Torsdag 29/2

  • Köttfärslimpa med lingongräddsås, pressgurka och brynt potatis

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 1/3

  • Panerad fläskschnitzel med skysås och brynt potatis

  • Erikslunds vårrullar med ris samt soya

Lördag och Söndag 2-3/3

  • Fiskgratäng med kräftstjärtar och gratinerad potatis

  • Nattbakad fläskkarré med plommonkompott, rödkål, pressgurka och stekt potatis

Veckans vegetariska

  • Soyabiff med brynt lök och potatispuré

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Strimlat BBQ-kött med salsa och klyftpotatis

Lunchmeny
Vecka 10

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe


Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 4/3

  • Persiljejärpar med örtsky, serveras med hasselbackspotatis

  • Kycklinggryta med ris samt soya och sweet chili

Tisdag 5/3

  • Stekt fläsksida med äppelkompott, löksås och kokt potatis

  • Örtpanerad koljafilé med gubbröra samt kokt Bjärepotatis

Onsdag 6/3

  • Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

  • Gratinerad torskfilé med skaldjurssås samt potatispuré

Torsdag 7/3

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Pannbiff med brynt lök och lingon serveras med klyftpotatis

Fredag 8/3

  • Panerad fläskschnitzel med skysås, beranaise, gröna ärtor och brynt potatis

  • Gravad lax med grillad citron och dillstuvad potatis

Lördag och Söndag 9-10/3

  • Ångad torskfilé med champagnesås och duchessebakelse

  • Lättrökt fläskkarré med rödvinssky, wokade grönsaker och potatisgratäng

Veckans vegetariska

  • Lasagne med crème fraiche

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Fiskgryta med potatismos

Prenumerera på vår lunchmeny.

Fyll i din information och få den mailad till dig varje måndag morgon.