Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Lördag - söndag 11.30 - 15.00

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 19.00

Lördag 07.00-19.00

Söndag 07.00-16.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 129kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 38

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-

Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 20/9

  • Korv Stroganoff med crème fraiche och ris

  • Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos

Tisdag 21/9

  • Panerad torskfilé med lökfrästa ärtor och potatismos

  • Köttbullar med brunsås, pressgurka, och potatis

Onsdag 22/9

  • Pulled pork med picklad lök, sweetchili dressing och klyftpotatis

  • Rimmad torsk med dillsås, sparris och potatis

Torsdag 23/9

  • Skånsk kalops med rödbetor, örter och potatis

  • Smörstekt fiskfilé med stuvad spenat och kokt potatis

Fredag 24/9

  • Pankopanerad schnitzel med sky, bearnaise och brynt potatis

  • Fisk- och skaldjursgryta med ris eller potatispuré samt örter

Lördag & Söndag 25-26/9

  • Varmrökt laxfilé med färsk sparris, kall sås och smörkokt Bjärepotatis

  • Helstekt fläskytterfilé med timjansky och rotfruktsgratäng

Veckans vegetariska

  • Halloumiburgare

Lunchmeny
Vecka 39

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 27/9

  • Dansk sjömansbiff med rödbetor

  • Örtpanerad torskfilé med brynt smör och dillkokt potatis

Tisdag 28/9

  • Panerad spätta med tartarsås och potatispuré

  • Kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis

Onsdag 29/9

  • Marinerad kycklingfilé med risotto och gremolata

  • Pannbiff med lök, skysås och stekt potatis

Torsdag 30/9

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Baconinlindad köttfärslimpa med kantarellsås och kokt potatis

Fredag 1/10

  • Honungsglaserad skinkstek med rödkål, gelé, ansjovisgräddsås och kokt potatis

  • Kokt torsk med skaldjurssås och gratinerad potatisbakelse

Lördag & Söndag 2-3/10

  • Panerad torskloins med purjolöksfrästa ärtor och kokt potatis

  • Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky och klyftpotatis

Veckans vegetariska

  • Vegetariska raggmunkar