Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Alla dagar 11.00 - 15.00
Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 15.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Priser
Dagens lunch 135:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 145:-
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 129:-
Helg 135:-
Lunch i Ängelholm
Välkomna!
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Lunchmeny
Vecka 30
Dagens lunch 135:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 129:- helg 135:-
SOMMARERBJUDANDE 159:-
Schnitzel, kryddsmör, skysås och stekt kulpotatis
Veckans fisk
-
Pankopanerad koljafilé med räksås och nypotatis
Veckans vegetariska
-
Vegetarisk schnitzel med chilisås och pommes
Måndag 22/7
-
Köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos
Tisdag 23/7
-
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Onsdag 24/7
-
Klassisk pannbiff med brynt lök, skysås och lingon
Torsdag 25/7
-
Kycklinggryta med ris samt sweet chili
Fredag 26/7
-
Nattbakad karré med svampsås och klyftpotatis
Lördag & Söndag 27-28/7
-
Fiskgratäng med skaldjurssås och gratinerad duchesse
-
Filé black and white med sky, bearnaise samt stekt potatis
Lunchmeny
Vecka 31
Dagens lunch 135:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 129:- helg 135:-
SOMMARERBJUDANDE 159:-
Schnitzel, kryddsmör, skysås och stekt kulpotatis
Veckans fisk
-
Dillpanerad fiskfilé med örtsås samt potatispuré
Veckans vegetariska
-
Grillost i surdegsbröd med klytpotatis
Måndag 29/7
-
Wallenbergare med skirat smör, lingon och potatispuré
Tisdag 30/7
-
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Onsdag 31/7
-
Köttfärslimpa med kantarellsås, friterad lök och rostad potatis
Torsdag 1/8
-
Chili- och vitlöksmarinerad fläskfilé med purjolökspotatis
Fredag 2/8
-
Ostpanerad kotlett med bearnaise, sky, ärtor och stekt potatis
Lördag & Söndag 3-4/8
-
Stekt koljafilé med vitvinssås samt skaldjursröra och örtduchesse
-
Flankstek med lökringar, rödvinssky, wokade grönsaker och klyftpotatis