Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
Lördag - söndag 11.30 - 14.30

Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 19.00

Lördag - Söndag 07.00-19.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 1050 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 115:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 135 kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardagar 105:- Helg 125:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 20

Dagens lunch 115:-
Helgens lunch 135:-

Avhämtning vardag 105:- helg 125:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 16/5

  • Gräddstuvad pytt i panna med ägghalva

  • Pannbiff med stekt lök, lingonskysås och stekt potatis

Tisdag 17/5

  • Stekt strömming med skirat smör, gröna ärtor och potatismos

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag 18/5

  • Flygande Jacob med ris

  • Panerad torsk med dill- och räksås, dillkokt färskpotatis

Torsdag 19/5

  • Dansk Fläskstek, rödkål, brysselkål, skysås och sockerstekt potatis

  • Kokt torsk med hummersås och potatismos

Fredag 20/5

  • Piccata med choronsås, skysås och klyftpotatis

  • Fisk- och skaldjursgryta med ris eller potatis

Lördag & söndag 21-22/5

  • Gravad lax med dillstuvad potatis

  • Stekt kalkonbröst med apelsinsås, stekt sparris och potatis

Veckans vegetariska

  • Vegetarisk quorngryta med smak av basilika och klyftpotatis

Lunchmeny
Vecka 21

Dagens lunch 115:-
Helgens lunch 135:-
Avhämtning vardag 105:- helg 125:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 23/5

  • Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

  • Cornflakespanerad fiskfilé med kalla såser, sparris och dillslungad potatis

Tisdag 24/5

  • Lättpanerad fiskfilé med örtsås, potatismos eller kokt potatis

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag 25/5

  • Färsk pasta med rökig skinka och hyvlad parmesanost

  • Kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis

Torsdag 26/5

  • Basilika- och fetaostfylld pannbiff med tzatziki och klyftpotatis

  • Torsklåda med matjessill, örter och ägg serveras med nypotatis

Fredag 27/5

  • Schnitzel med sky, bearnaise, ärtor och brynt potatis

  • Kycklinggryta med bambuskott samt nudelwok

Lördag & Söndag 28-29/5

  • Fiskgratäng med bädd av spenat och lök, toppas med riven ost, gratinerad potatis

  • Pepparstekt fläskfilé med råstekt purjolökspotatis

Veckans vegetariska

  • Sojabiff med ratatouille