Lunchmeny
Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Öppettider
Måndag - Fredag 11.00 - 14.00

Lördag- Söndag 11.30-14.30

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!


Lunchkortet gäller även för frukost!

Priser

Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 129kr 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Välkomna på lunch

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny
Vecka 4

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-

Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 25/1

  • Köttfärslimpa med lingonskysås och kokt potatis

  • Spätta med kall skaldjurssås, ärtor och potatismos

Tisdag 26/1

  • Stekt fläsk med löksås och potatis eller röstipotatis, rårörda lingon

  • Skånsk kalops med morötter, rödbetor och kokt potatis

Onsdag 27/1

  • Dansk sjömansbiff med klassiska tillbehör

  • Lättrimmad torsk med stuvad spenat och dillkokt potatis

Torsdag 28/1

  • Baconlindad kycklingfilé med gremolata och risotto

  • Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky och potatisgratäng

Fredag 29/1

  • Pankopanerad schnitzel med svampsås och stekt kulpotatis

  • Erikslunds pizza. Begränsat antal

Lör/Sön 30-31/1

  • Sejlåda med lök, grädde, örter och matjessill, serveras med Bjärepotatis

  • Slottsstek med glaserade rotfrukter, pressgurka, gelé och kokt potatis

Veckans vegetariska

  • Halloumiburgare

Lunchmeny
Vecka 5

Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd

Måndag 1/2

  • Korv Stroganoff med ris

  • Gratinerad torskryggfilé med matjessill, grädde och örter. Serveras med potatispuré

Tisdag 2/2

  • Panerad torskfilé med krämig örtsås och vit sparris

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag 3/2

  • Kålpudding eller kåldolmar med brunsås, lingon och potatis

  • Flygande Jacob med ris och jordnötter

Torsdag 4/2

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde

  • Färsbiff med hasselbackspotatis samt en svampstuvning

Fredag 5/2

  • Schnitzel med rödvinssky, bea, ärtor och klyftpotatis

  • Kokt torskfilé med senapssås, ärtor och Bjärepotatis

Lör/Sön 6-7/2

  • Stekt laxfilé med hollandaisesås och potatis

  • Rapsgris pluma med rödvinssky, wokade grönsaker och råstekt potatis

Veckans vegetariska

  • Qorngryta med smak av basilika