Lunchmeny
Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Öppettider
Måndag - Fredag 11.00 - 14.00
Lördag- Söndag 11.30-14.30
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Lunchkortet gäller även för frukost!
Priser
Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 129kr
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Välkomna på lunch
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!
Lunchmeny
Vecka 4
Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Måndag 25/1
Köttfärslimpa med lingonskysås och kokt potatis
Spätta med kall skaldjurssås, ärtor och potatismos
Tisdag 26/1
Stekt fläsk med löksås och potatis eller röstipotatis, rårörda lingon
Skånsk kalops med morötter, rödbetor och kokt potatis
Onsdag 27/1
Dansk sjömansbiff med klassiska tillbehör
Lättrimmad torsk med stuvad spenat och dillkokt potatis
Torsdag 28/1
Baconlindad kycklingfilé med gremolata och risotto
Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky och potatisgratäng
Fredag 29/1
Pankopanerad schnitzel med svampsås och stekt kulpotatis
Erikslunds pizza. Begränsat antal
Lör/Sön 30-31/1
Sejlåda med lök, grädde, örter och matjessill, serveras med Bjärepotatis
Slottsstek med glaserade rotfrukter, pressgurka, gelé och kokt potatis
Veckans vegetariska
Halloumiburgare
Lunchmeny
Vecka 5
Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Måndag 1/2
Korv Stroganoff med ris
Gratinerad torskryggfilé med matjessill, grädde och örter. Serveras med potatispuré
Tisdag 2/2
Panerad torskfilé med krämig örtsås och vit sparris
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Onsdag 3/2
Kålpudding eller kåldolmar med brunsås, lingon och potatis
Flygande Jacob med ris och jordnötter
Torsdag 4/2
Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde
Färsbiff med hasselbackspotatis samt en svampstuvning
Fredag 5/2
Schnitzel med rödvinssky, bea, ärtor och klyftpotatis
Kokt torskfilé med senapssås, ärtor och Bjärepotatis
Lör/Sön 6-7/2
Stekt laxfilé med hollandaisesås och potatis
Rapsgris pluma med rödvinssky, wokade grönsaker och råstekt potatis
Veckans vegetariska
Qorngryta med smak av basilika