Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag - Fredag 11.00 - 14.00
Lördag- Söndag 11.30-14.30
Värdshusets öppettider
Måndag - Fredag 06.00 - 20.00
Lördag 07.00-20.00
Söndag 07.00 - 15.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 990 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Lunchkortet gäller även för frukost!
Priser
Dagens lunch 109:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 129kr
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Välkomna på lunch
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!
Lunchmeny
Vecka 15
Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Måndag 12/4
Pasta Carbonara med riven ost
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis
Tisdag 13/4
Spätta med remoulad, ärtor, skirat smör och kokt potatis
Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis
Onsdag 14/4
Klassisk skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Torskrygglåda med örter, sparris och grädde, serveras med kokt dillpotatis
Torsdag 15/4
Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde
Erikslunds köttbullar med brunsås, lingon och potatispuré
Fredag 16/4
Husets schnitzel med hemslagen bea, picklad lök och klyftpotatis
Kycklingklubbor med sweet-chilisås, lökringar och ugnsbakad potatis
Lördag & Söndag 17-18/4
Fish & chips med såser och färska örter
Schnitzel Cordon Bleu med kantarellsås och brynt potatis
Veckans vegetariska
Raggmunkar med sommarsallad
Lunchmeny
Vecka 16
Dagens lunch 109:-
Helgens lunch 129:-
Avhämtning 95:-
Inkl. sallad och bröd
Måndag 19/4
Pasta Bolognese med riven parmesan
Biffar fyllda med mozzarella och soltorkade tomater, serveras med sky och potatismos
Tisdag 20/4
Mandelpanerad torskfilé med lime- och citronsås samt kokt potatis
Stekt fläsk med potatiskaka, lingon, crème fraiche och örter
Onsdag 21/4
Kåldolmar med brunsås, lingon och kokt potatis
Stekt strömmingsfilé med skirat smör, örter och potatismos
Torsdag 22/4
Flygande Jacob med ris och jordnötter
Klassisk färsbiff med karamelliserad lök och kokt potatis
Fredag 23/4
Husets schnitzel med rödvinssky, kantarellsås och brynt potatis
Panerad hokiryggfilé med gubbröra och potatispuré
Lördag & Söndag 24-25/4
Lättpanerad torskfilé med gräslökssås och äggkompott
Wienerschnitzel med kryddsmör, ansjovis och citronsky
Veckans vegetariska
Halloumisallad