Hotellrum på Hotell Erikslund

Alla gillar att bo på hotell!

Hotellet

På den skånska slätten har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i restaurang och Värdshus äter du vällagad mat. Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och stort välutrustat gym i två plan. Här finns också Relaxavdelningen med jacuzzi, bastu och kall badtunna samt sjukgymnastikavdelningen. Allt samlat under ett tak.

Hotell i Ängelholm
Hotellet ligger lättillgängligt längs E6 (avfart 33)och nära E4, söder om Ängelholm och är öppet dygnet runt.
Vi ligger i närheten av Kullahalvön med klassiska badorten Mölle och fantastiskt vackra Bjärehalvön med tennismetropolen Båstad. 

Vill du gå på spa under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Hos oss ingår alltid frukost, och vi serverar som alltid vår härliga frukostbuffé. Trådlöst internet och parkering ingår också!
Här finns även 2 laddstolpar med CCS uttag för laddning av elbilar.  

Vi har biljardbord och pingisbord hotellet.

 

Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eons app. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.


För att boka ett rum eller paket, till dig eller någon annan, måste du ha fyllt 18 år. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokning på plats om giltig legitimation inte kan uppvisas.

Våra rum

Hos oss bor, äter och mår du gott!

 

Hotell Erikslund är ett trivsamt och fräscht hotell. Vi är måna om att våra gäster skall bo och må gott under sin vistelse i Skåne Nordväst. Hotellet har 130 rum. Hela hotellet är rökfritt, en del rum är handikappvänliga och några är för allergiker.

 

På några av våra rum är även husdjur välkomna, uppge bara detta vid bokningen. Dessa rum kostar 200:-/natt extra. Husdjur är ej tillåtna i våra restauranger. 

 

Samtliga rum har fritt trådlöst internet, TV, telefon, dusch och WC.

 

Incheckning efter kl. 15.00
Utcheckning 11.00

Paketerbjudande