Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag och söndag 11.30-14.30
Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 18.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Priser
Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 145:-
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 119:-, med sallad 129:-
Helg 129:-, med sallad 135:-
Lunch i Ängelholm
Välkomna!
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Lunchmeny
Vecka 18
Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 119:- helg 129:-
Måndag 29/4
-
Korv Stroganoff med ris eller potatispuré
-
Fiskgratäng med spenat och lök samt Bjärepotatis
Tisdag 30/4
-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
-
Klassisk färsbiff med löksky, pressgurka och potatis
Onsdag 1/5
-
Stekt kycklingfilé med rosépepparsås och hasselbackspotatis
-
Plommonspäckad fläskytterfilé med inlagd gurka, brunsås och kokt potatis
Torsdag 2/5
-
Vårrullar med ris och soya samt sweet chilisås
-
Fetaost- och soltorkade tomatfylld köttfärslimpa med sky och stekt potatis
Fredag 3/5
-
Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis
-
Vegetarisk lasagne med crème fraiche
Lördag & Söndag 4-5/5
-
Grilltallrik med kycklingfilé och korvar, serveras med BBQ-sås, bearnaise, rödvinssky och rostad potatis
-
Gratinerad torskfilé med hummersås toppas med kräftstjärtar och serveras med duchessepotatis
Veckans vegetariska
-
Chevreost med klyftpotatis samt tomatsås
Veckans svinnsmarta*
* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form
-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunchmeny
Vecka 19
Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 119:- helg 129:-
Måndag 6/5
Tisdag 7/5
Onsdag 8/5
Torsdag 9/5
Fredag 10/5
Lördag & Söndag 11-12/5
Veckans vegetariska
Veckans svinnsmarta*
* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form