Spabehandlingar

Välj tid - välj behandling - våga prova!

Boka tid Spapaket

När du bokar en behandling hos oss får du alltid badrock, tofflor och handduk med dig, så att du även kan njuta i relaxavdelningen innan och efter din behandling. 


Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov. Om du har någon sjukdom, medicinerar eller är gravid, så uppge detta vid bokning så att vi kan hjälpa dig med att finna rätt behandling.


Vi använder en bokningsfunktion via Bokadirekt.se för att underlätta för Dig som kund. 


Vet du vilken tjänst du skall ha kan du nu boka själv, men är du osäker på vad du behöver skall du alltid kontakta oss via mail eller telefon och berätta om dig själv och dina behov. Kontaktuppgifter klicka här.


Avbokningsregler

Vänligen avboka din behandling senast 24 h innan bokad tid. Annars utgår full debitering.

Hälsa & Spa Öppettider

Måndag - fredag

06.00-22.00

Lördag

07.00-22.00

Söndag

07.00-18.00

Avvikande öppettider

Träning & relaxavdelning

Spabehandlingar

Trettondag jul 6/1

Långfredag 2/4


Påskafton 3/4


Påskdagen 4/4


Annandag Påsk 5/4


Valborgsmässoafton 30/4


Första Maj


Kristi himmelsfärdsdag 13/5


Sveriges nationaldag 6/6


Pingstdagen 23/5

Midsommarafton 25/6


Midsommardagen 26/6


23/12StängtStängt
JulaftonStängtStängt
JuldagenStängtStängt
Annandag JulStängtStängt
27/12StängtStängt
28/1210-18Öppet
29/1210-18Öppet
30/1210-18Öppet
NyårsaftonStängtStängt
NyårsdagenStängtStängt

Behandlingstider

25 min behandling

50 min behandling

80 min behandling

Onsdag - Lördag

495:-

795:-

1045:-

25 minuters behandlingar

• Bodyscrub 25 min
Kroppspeeling som effektivt mjukar upp torr hud.

• Huvudsaken 25 min
En helt underbar massagebehandling av din hårbotten, ditt ansikte och din nacke. Du lämnar behandlingen garanterat avslappnad.

• Ansiktsmassage 25 min
En avslappande och fuktgivande behandling som passar alla som behöver komma ner i varv. Behandlingen inleds med rengöring och peeling, därefter masseras ansikte, nacke och dekolletage.

• Fotmassage 25 min
Trötta fötter blir som nya av en cirkulationshöjande fotmassage och fotpeeling.

• Djupgående massage 25 min
En djupare muskelmassage för dig som kräver lite mer. Behandlingen är djupgående och kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler (Denna behandling ingår ej i spapaketen men kan naturligtvis bokas till som extra behandling)

• Avslappningsmassage 25 min
En avkopplande och rogivande massage för rygg och nacke.

• Heta stenar 25 min
En ljuvlig massage för rygg och nacke, som utförs med en kombination av varma stenar och avslappnande massagegrepp.

Övriga behandlingar

• Nimue ansiktsbehandling 45 min
En kortare behandlingen för dig som har acneproblematik, pigmentfläckar eller vill reducera fina linjer.
Onsdag - lördag 775:-


• Nimue ansiktsbehandling 65 min
Behandlingen för dig som vill ge din hud det lilla extra, bra för dig som har acneproblematik, pigmentfläckar eller vill reducera fina linjer.
Onsdag - lördag 825:-

50 minuters behandlingar

• Scrubben lyx 50 min
Behandlingen inleds med kroppspeeling. Därefter följer en avstressande relaxmassage av rygg och nacke samt en behaglig massage av din hårbotten.

• Djupgående massage 50 min
En djupare muskelmassage för dig som kräver lite mer. Behandlingen är djupgående och kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler (Denna behandling ingår ej i spapaketen men kan naturligtvis bokas till som extra behandling)

• Avslappningsmassage 50 min
En avkopplande och rogivande helkroppsmassage.

• Heta stenar 50 min
En ljuvlig massage för hela kroppen, som utförs med en kombination av varma stenar och avslappnande massagegrepp

• Lilla Lyxen 50 min
Dröm dig bort i denna lite kortare behandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

• Må som en prinsessa 50 min
Vår klassiska ansiktsbehandling är behandlingen för dig som vill känna dig riktigt ren. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte, dekolletage och nacke. Avslutas med mask och creme. Dina bryn plockas om så önskas.

• Må som en prins 50 min
Även manlig hud kräver omsorgsfull omvårdnad för att fungera optimalt. Därför har vi skapat en ansiktsbehandling anpassad till män. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte och nacke, mask och avslutande creme.

• Pedikyr 50 min
Behandlingen inleds med fotbad. Därefter klipper vi dina naglar och dina nagelband rensas. Fötterna filas mjuka och masseras. Slutligen om så önskas, lackas dina naglar i valfri färg. Vi tar hand om friska fötter, om du har större forproblem samt fot - och nagelsjukdomar ber vi dig kontakta en medicinsk fotvårdare.

80 minuters behandlingar

• Lyx från topp till tå 80 min

Behandlingen inleds med behaglig kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, därefter appliceras en bodylotion så att din hud blir ordentligt återfuktad. Du bäddas ner, dina fötter peelas med kraftig fotpeeling, en uppfriskande fotmask får verka och du avnjuter fotmassage. Dina händer får en cirkulationshöjande peeling och skön massage. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en fuktgivande ansiktsmask och härlig ansiktsmassage. Ett måste för alla som älskar lyx.


• Spalyx 80 min
Behandlingen inleds med en avkopplande relaxmassage för rygg och nacke. Därefter bäddas du ner och ditt ansikte får en härlig massage och din hårbotten masseras. Dina fötter får en peeling och en skön massage. Du kommer att lämna behandlingen helt avslappnad.

Fransar & Bryn

*Tillägg  Om du har bokat någon av följande behandlingar:
Ansiktsmassage, Må som en prinsessa, eller Nimue ansiktsbehandling,
så har du möjlighet att beställa tillägg till din behandling till ett förmånligare pris.
Uppge detta vid bokningstillfället.

Färgning och plockning av bryn samt fransfärg Bokningsbart tisdag - lördag

Pris 395:-  Pris vid tillägg* 225:-

Plockning av bryn samt färgning av bryn Bokningsbart tisdag - fredag
Pris 280:- Pris vid tillägg* 155:-

Plockning av bryn Bokningsbart tisdag - fredag
Pris 235:- Pris vid tillägg* 125:-

Färgning av bryn Bokningsbart tisdag - fredag 
Pris 235:- Pris vid tillägg* 125:-

Färgning av fransar Bokningsbart tisdag - fredag
Pris 235:- Pris vid tillägg* 125:-

Behandlingar för gravida
- i väntans tider

Är du gravid har vi behandlingar speciellt anpassade för blivande mammor. För att vi ska kunna ge dig en så optimal upplevelse och säker behandling som möjligt ber vi dig att redan vi bokningen uppge om du är gravid. Vi utgår ifrån dig och dina behov för att anpassa behandlingen efter dig.
Nedan behandlingar erbjuder vi för er. Vänligen kontakta vår spaavdelning för mer info.

• Ansiktsmassage 25 min
En avslappande och fuktgivande behandling som passar alla som behöver komma ner i varv. Behandlingen inleds med rengöring och peeling, därefter masseras ansikte, nacke och dekolletage.

• Fotmassage 25 min
Trötta fötter blir som nya av en cirkulationshöjande fotmassage och fotpeeling.

• Huvudsaken 25 min
En helt underbar massagebehandling av din hårbotten, ditt ansikte och din nacke. Du lämnar behandlingen garanterat avslappnad.

• Pedikyr 50 min
Behandlingen inleds med fotbad därefter klipper vi dina naglar och dina nagelband rensas. Fötterna filas mjuka och masseras. Slutligen om så önskas, lackas dina naglar i valfri färg. Vi tar hand om friska fötter, om du har större forproblem samt fot - och nagelsjukdomar ber vi dig kontakta en medicinsk fotvårdare.

• Lilla Lyxen 50 min
Dröm dig bort i denna lite kortare skönhetsbehandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub, en uppfriskande fotmask och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

• Må som en prinsessa 50 min
Vår klassiska ansiktsbehandling är behandlingen för dig som vill känna dig riktigt ren. Låt våra hudterapeuter bädda ner dig och dröm dig bort en stund. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask och avslutande creme. Dina bryn plockas om så önskas. Självklart med produkter anpassade efter din huds speciella behov.

Vaxning

Hela ben inkl bikini

600:-

Halva ben

410:-

Armhålor

390:-

Överläpp & haka

290:- *tillägg 155:-

Rygg

600:-

Överläpp

240:- *tillägg 125:-