Hotell Erikslund

Reception / Rumsbokning
Telefon 0431-415 700
Fax 0431-415 710
reception@hotellerikslund.se

Bokning Spa / Träning
Telefon 0431-415 700
bokning@halsaochspa.se

Konferens / Gruppbokning
Reception 0431-415 700
konferens@hotellerikslund.se

Sjukgymnastik / Sjukgymnaster
Telefon 0702-57 63 72
physiochraft@telia.com

Restaurang / Bordsbokning
Telefon 0431-415 707

Öppettider

Restaurang Eriks
Värdshuset
Hälsa & Spa
Träning
Hotellet är bemannat dygnet runt

Vägen till oss

Vår adress:
Åstorpsvägen 15, 262 96 ÄNGELHOLM

 

Vägbeskrivning:
E6/E20 strax söder om Ängelholm (avfart nr 33) och nära E4/Åstorp.

 

GPS-koordinater:
56.19404980553679, 12.855918337978828

 

Avstånd:
5 minuter till Ängelholm
10 minuter till Helsingborg och färjeläget
50 minuter till Malmö
90 minuter till Köpenhamn
12 minuter till Ängelholms/Helsingborgs flygplats

Vårt Miljöarbete

Vi bryr oss om miljön och din bekvämlighet!

 

Hotell Erikslund är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. 

Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning.


Läs gärna mer på www.greenkey.se och www.greenkey.global

 

Vi har även installerat två laddstolpar i samarbete med E-on. Det finns plats för 4 bilar att ladda samtidigt och det är smidig direktbetalning.

 

Genom miljömärkning av hela vår anläggning förbinder vi oss vid att inte bara följa den svenska miljölagstiftningen, utan att fortlöpande utveckla insatserna inom detta område. Det handlar om att minimera vår energi- och vattenförbrukning, öka användandet av miljömärkta tvätt- och rengöringsmedel, sortera avfall och effektivisera transporter till och från hotellet.

 

Vi dokumenterar löpande våra insatser och arbetar aktivt för att fokusera på vårt miljöarbete. Vår ambition att inte bara uppfylla, utan också att överträffa de kvalificerande skallkrav som ställs för miljömärkning. Vi höjer medvetandet kring miljöfrågor hos alla anställda och uppmuntrar dem att ta hänsyn till vår miljö i det dagliga arbetet. Vi vill även stimulera vår omvärld såsom gäster, kunder och leverantörer att göra positiva miljöinsatser.

 

När du väljer att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key innebär det att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Här är några exempel på våra miljöinsatser:

  • Vi använder i stor utsträckning miljöanpassade rengöringsprodukter som är skonsamma för både dig och miljön.
  • Vi arbetar för att minska energiförbrukningen, exempelvis genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt LED- eller lågenergilampor som ljuskällor.
  • Vi jobbar aktivt med att minimera mängden avfall samtidigt som vi sorterar och återvinner exempelvis papper, plast, metall och glas.
  • Vi jobbar efter tydliga miljömål för att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Vår personal har kunskap om hur vi kan minska vår miljöbelastning och vi vill även erbjuda dig som gäst information och vägledning om hur du kan minska din miljöpåverkan i samband med din vistelse här.

COVID-19

Med anledning av Covid-19 vill vi informera våra gäster om följande:


Hotellet är öppet som vanligt och vi är så tacksamma om ni väljer oss!


I våra restauranger, hotell, gym och spa-avdelning är hygien och renlighet alltid högt prioriterat. Vi har strikta rutiner för hur vår personal ska handskas med den uppkomna situationen. Vi följer de riktlinjer och rekommendationer från folkhälsomyndigheten som vi tagit del av. I dagsläget städar vi och desinficerar vi extra noga med tanke på smittorisken. Alla frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar putsas regelbundet. Vi har handdesinfektion tillgängligt på många platser i huset.

 

Vi har begränsat antalet gäster i alla lokaler på gymmet. Vi har även sett över och begränsat antalet gäster som får vistas samtidigt i pool och bastu. Tidsbokning måste göras till Relaxavdelningen.

På gymmet gäller nu gäller minst 10 kvm per person, vilket innebär att vi begränsar antal personer i våra lokaler. 

Vi kommer att fortsätta att hålla pass i aerobicsalen.

Spinningsalen kan man använda för egen träning men då max 4 personer. 

Detta gör vi för att undvika trängsel och skapa en ännu tryggare träningsmiljö för dig som medlem.

Det finns tillgång till handsprit och möjlighet att tvätta händerna. Vi uppmanar alla, både gäster och personal, att stanna hemma om de inte känner sig helt friska. 

I gymmet fortsätter vi även att följa de anslagna förhållningssätten:

-Håll avstånd

-Tvätta händerna innan och efter din träning.

-Tvätta noga av maskiner och redskap före och efter användning. Handduk/papper finns samt sprayflaskor.

Vi håller oss uppdaterade och tittar ständigt över våra pass. Håll dig uppdaterad på hemsidan eller i vår bokningsapp.

 

Vår stora härliga frukostbuffé har vi fortfarande kvar och följer de råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger.

Varje sällskap placeras vid egna bord, med minst en meters avstånd till andra. Max 8 personer i sällskap. 

All mat och dryck intas sittande. Besökare får dock hämta mat och dryck vid en disk, en buffé eller liknande, om det kan ske utan att trängsel uppstår.

Det finns tillgång till handsprit och möjlighet att tvätta händerna. Vi uppmanar alla, både gäster och personal, att stanna hemma om de inte känner sig helt friska. Tänk även på att undvika trängsel samt hålla avstånd.

Vi tar gärna emot beställningar ifall ni hellre vill äta er mat hemma alternativt på hotellrummet. Kom in och beställ eller ring oss. 

 

Läs mer om Covid-19 på Folkhälsomyndigheten.se

Lediga tjänster -