Best Western Hotell Erikslund

Välkomna på lunch!

Måndag - Fredag: 11.00-14.00

Lördag - Söndag: 11.30-14.30

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 880 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch
alla dagar i veckan!
Lunchkortet gäller även för frukost!

Öppettider

Måndag - Fredag
06.30 - 17.00
Lördag - Söndag
07.30 - 17.00


Priser

Dagens lunch 98:-
Helgmiddag 119:-

Dagens lunch för avhämtning
Vardag 85:- Helg 95:-
Inkl. sallad och bröd

Lunchmeny vecka 21

Måndag 

Biff Stroganoff med ris eller mos serveras med crème fraiche
Pankopanerad koljafilé med gräslökssås och potatis

Tisdag

Gratinerad torskfilé med stuvade grönsaker och potatis
Köttbullar med gräddsås, lingon och potatis

Onsdag 

Stekt fläsk med löksås, lingonkompott och potatis
Fiskgryta med smak av chili och ingefära serveras med ris

Torsdag

Kåldolmar med brunsås, lingon och kokt potatis
Örtpanerad fiskfilé med sparris, brynt smör och färskpotatis

Fredag

Hemgjorda vårrullar med soja, dressingar och ris
Schnitzel med stekt ägg och lök, serveras med skysås och brynt potatis

Lördag & Söndag

Torskfilé med primörer, räksås och kokt färskpotatis
Helstekt fläskfilé med rödvinssky, wokade grönsaker och råstekt potatis

Lunchmeny vecka 22

Måndag

Korv Stroganoff med crème fraiche och ris

Stekt torskfilé med bakad purjolök, vitvinssås, sparris och kokt potatis

Tisdag

Erikslunds fiskgratäng med spenat, citronsås och potatis

Pasta Carbonara med riven parmesan

Onsdag 

Pannbiff med karamelliserad lök med sky och potatisstomp

Lättpanerad koljafilé med romsås och potatis

Torsdag Kristihimmelfärdsdag

Majskycklingfilé med pressgurka, gelé, brunsås och potatis

Kokt fiskfilé med senapssås, ärtor och kokt nypotatis

Fredag

Schnitzel Gordon Bleu med sky, inlagd gurka och stekt potatis

Kyckling Piccata med tomatsås och hasselbackspotatis

Lördag & Söndag

Dubbelpanerad torskfilé med kall dillsås och potatis

Stekt ankbröstfilé med apelsinsky, rödkål och stekt färskpotatis