Best Western Hotell Erikslund

Välkomna på lunch!

Måndag - Fredag: 11.00-14.00

Lördag - Söndag: 11.30-14.30

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 880 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch
alla dagar i veckan!
Lunchkortet gäller även för frukost!

Öppettider

Måndag - fredag     06.30 - 17.00

Lördag - söndag  07.30 - 17.00


Priser

Dagens lunch 98:-

Raggmunkar och stekt fläsk 98:-

Helgmiddag 119:-

Dagens lunch för avhämtning
Vardag 85:- Helg 95:-
Inkl. sallad och bröd

Lunchmeny vecka 37

Måndag 

Persiljejärpar med sky, picklad lök och bakad potatis
Fish and chips med såser

Tisdag

Friterad fiskfilé med vit sparris, hollandaise och kokt Bjärepotatis
Köttfärslimpa med kantarellsås, pressgurka och potatis

Onsdag 

Stekt fläsk med löksås, lingon och potatis
Rimmad panerad torskfilé med stuvad spenat

Torsdag

Ärtsoppa med fläsklägg och fläskkorvPannkakor med sylt och grädde
Ostfylld schnitzel med lök, crème fraiche och stekt potatis

Fredag

Slottsstek med rödkål, gräddsås och potatis
Fiskgratäng med räkor, färska örter och dillkokt potatis

Lördag & Söndag

Grillbuffé med kyckling, gårdsgris och torskServeras med inlagda grönsaker, såser och potatisrätter

Alltid hos oss måndag - fredag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Lunchmeny vecka 38

Måndag

Potatisbullar med stekt fläsk och lingon

Lättpanerad fiskfilé med dillsås och potatis

Tisdag

Stekt spätta med champinjoner, vitvinssås och dillslungad potatis

Klassisk pytt i panna med stekt ägg

Onsdag 

Dansk sjömansbiff med rödbetor och brynt potatis

Pankopanerad torskfilé med en kall grönsakssås och smörslungad potatis

Torsdag 

Brässerat kycklingovanlår med mejramsås och klyftpotatis

Kokt torskrygg med saffranssås, serveras med ris eller potatis

Fredag

Helstekt fläskfilé med sky och råstekt purjolökspotatis

Ugnsbakad sejryggfilé med skaldjurssås och Bjärepotatis

Lördag & Söndag

Gratinerad koljafilé med musslor och dill, serveras med dillstuvad potatis

Wallenbergare med ärtor, skirat smör, lingon och potatispuré

Alltid hos oss måndag - fredag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon