Våra Rum

Alla gillar att bo på hotell

Se våra rum

På den skånska slätten har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i restaurang och Värdshus äter du vällagad mat. Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och stort välutrustat gym i två plan. Här finns också Relaxavdelningen med jacuzzi, bastu och kall badtunna samt sjukgymnastikavdelningen. Allt samlat under ett tak.


Hotellet ligger lättillgängligt längs E6 (avfart 33)och nära E4, söder om Ängelholm och är öppet dygnet runt.
Vi ligger i närheten av Kullahalvön med klassiska badorten Mölle och fantastiskt vackra Bjärehalvön med tennismetropolen Båstad. 

Hitta till oss!

Vi har även installerat två laddstolpar i samarbete med E-on. Det finns plats för 4 bilar att ladda samtidigt och det är smidig direktbetalning. 

Hos oss ingår alltid frukost, och vi serverar som alltid vår härliga frukostbuffé, dock med vissa begränsningar och tar just nu stor hänsyn till de råd och rekommendationer som vi får från Folkhälsomyndigheten. Trådlöst internet och parkering ingår också! Vill du veta mer om allt som händer under året och våra fina erbjudanden, läs mer här under Aktuellt på Hotell Erikslund.


För att boka ett rum eller paket, till dig eller någon annan, måste du ha fyllt 18 år. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokning på plats om giltig legitimation inte kan uppvisas.

Rum på Hotell Erikslund

Hos oss bor, äter och mår du gott! Best Western Hotell Erikslund är ett trivsamt och fräscht hotell. Vi är måna om att våra gäster skall bo och må gott under sin vistelse i Skåne Nordväst. Hotellet har 130 rum. Hela hotellet är rökfritt, en del rum är handikappanpassade och några är för allergiker. På några av våra rum är även husdjur välkomna, uppge bara detta vid bokningen. Dessa rum kostar 200:-/natt extra. Husdjur är ej tillåtna i våra restauranger. 

Samtliga rum har fritt trådlöst internet, TV, telefon, dusch och WC. Standardrummen är alltid utrustade med badrock & tofflor samt vattenkokare till kaffe och te.


Incheckning efter kl. 15.00
Utcheckning 11.00

Hotell och restaurang håller stängt från tisdag den 22/12 kl. 15.00 och öppnar igen den 4/1 kl. 09.00

AVBOKNINGSREGLER

Välkommen!

Standard Dubbelrum

Standard Enkelrum

Dubbelrum Economy

Enkelrum Economy