Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag och söndag 11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 18.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!

Priser

Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 145:- 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 119:-, med sallad 129:-

Helg 129:-, med sallad 135:-

Lunch i Ängelholm

Välkomna!

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. 

Lunchmeny
Vecka 17

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

 

Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 22/4

  • Falukorvbakelse med potatispuré och picklessås

  • Friterad fiskfilé med kall örtsås och duchessebakelse

Tisdag 23/4

  • Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

  • Kokta fiskrullader med lökfrästa ärtor samt hummersås och Bjärepotatis

Onsdag 24/4

  • Färsbiff med lök, persiljesky och klyftpotatis

  • Kycklingfilé med tzatziki, broccoli och rostad potatis

Torsdag 25/4

  • Panerad spätta med räksås samt potatispuré

  • Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis

Fredag 26/4

  • Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis

  • Bakad laxfilé med färskost samt potatis

Lördag 27/4

  • Fiskgratäng med räkor, purjolök, matjessill samt örtmos

  • Kalkonbröst med gelé, brysselkål, rödkål samt kokt potatis

  • Äppelpaj som dessert

Söndagsbrunch 28/4

Kl. 11.00 - 14.00
PRIS 235 kr/person. Barn: 0-4 år gratis, 5-8 år 118 kr,
9 år och äldre ordinarie pris.
Boka bord 0431-415707

Veckans vegetariska

  • Pasta med vegetarisk köttfärssås

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Köttgryta med ris

Lunchmeny
Vecka 18

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe


Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 29/4

  • Korv Stroganoff med ris eller potatispuré

  • Fiskgratäng med spenat och lök samt Bjärepotatis

Tisdag 30/4

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

  • Klassisk färsbiff med löksky, pressgurka och potatis

Onsdag 1/5

  • Stekt kycklingfilé med rosépepparsås och hasselbackspotatis

  • Plommonspäckad fläskytterfilé med inlagd gurka, brunsås och kokt potatis

Torsdag 2/5

  • Vårrullar med ris och soya samt sweet chilisås

  • Fetaost- och soltorkade tomatfylld köttfärslimpa med sky och stekt potatis

Fredag 3/5

  • Schnitzel med bearnaise, sky, ärtor, citron och brynt potatis

  • Vegetarisk lasagne med crème fraiche

Lördag & Söndag 4-5/5

  • Grilltallrik med kycklingfilé och korvar, serveras med BBQ-sås, bearnaise, rödvinssky och rostad potatis

  • Gratinerad torskfilé med hummersås toppas med kräftstjärtar och serveras med duchessepotatis

Veckans vegetariska

  • Chevreost med klyftpotatis samt tomatsås

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Prenumerera på vår lunchmeny.

Fyll i din information och få den mailad till dig varje måndag morgon.