Värdshuset
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag och söndag 11.30-14.30
Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 18.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Priser
Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd
Helgens lunch 145:-
inkl. sallad och bröd
Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 119:-, med sallad 129:-
Helg 129:-, med sallad 135:-
Lunch i Ängelholm
Välkomna!
Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Lunchmeny
Vecka 17
Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 119:- helg 129:-
Måndag 22/4
-
Falukorvbakelse med potatispuré och picklessås
-
Friterad fiskfilé med kall örtsås och duchessebakelse
Tisdag 23/4
-
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
-
Kokta fiskrullader med lökfrästa ärtor samt hummersås och Bjärepotatis
Onsdag 24/4
-
Färsbiff med lök, persiljesky och klyftpotatis
-
Kycklingfilé med tzatziki, broccoli och rostad potatis
Torsdag 25/4
-
Panerad spätta med räksås samt potatispuré
-
Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis
Fredag 26/4
-
Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis
-
Bakad laxfilé med färskost samt potatis
Lördag 27/4
-
Fiskgratäng med räkor, purjolök, matjessill samt örtmos
-
Kalkonbröst med gelé, brysselkål, rödkål samt kokt potatis
-
Äppelpaj som dessert
Söndagsbrunch 28/4
Kl. 11.00 - 14.00
PRIS 235 kr/person. Barn: 0-4 år gratis, 5-8 år 118 kr,
9 år och äldre ordinarie pris.
Boka bord 0431-415707
Veckans vegetariska
-
Pasta med vegetarisk köttfärssås
Veckans svinnsmarta*
* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form
-
Köttgryta med ris
Lunchmeny
Vecka 18
Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Avhämtning vardag 119:- helg 129:-
Måndag 29/4
-
Korv Stroganoff med ris eller potatispuré
-
Fiskgratäng med spenat och lök samt Bjärepotatis
Tisdag 30/4
-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
-
Klassisk färsbiff med löksky, pressgurka och potatis
Onsdag 1/5
-
Stekt kycklingfilé med rosépepparsås och hasselbackspotatis
-
Plommonspäckad fläskytterfilé med inlagd gurka, brunsås och kokt potatis
Torsdag 2/5
-
Vårrullar med ris och soya samt sweet chilisås
-
Fetaost- och soltorkade tomatfylld köttfärslimpa med sky och stekt potatis
Fredag 3/5
-
Schnitzel med bearnaise, sky, ärtor, citron och brynt potatis
-
Vegetarisk lasagne med crème fraiche
Lördag & Söndag 4-5/5
-
Grilltallrik med kycklingfilé och korvar, serveras med BBQ-sås, bearnaise, rödvinssky och rostad potatis
-
Gratinerad torskfilé med hummersås toppas med kräftstjärtar och serveras med duchessepotatis
-
Veckans vegetariska
-
Chevreost med klyftpotatis samt tomatsås
Veckans svinnsmarta*
* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form
-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor