Best Western Hotell Erikslund

Aktuellt

Vinter 2020

Julpaket övernattning med middag

Erikslundspaketet JUL
695:- per person och natt, tisdag-lördag

Koppla av från julklappshets och middagsstress och unna dig själv avkoppling, god mat och långa frukostar.
Vi erbjuder ett paket med övernattning, 2 rätters julinspirerad middag, frukost och entré till Hälsa & Spa.

I priset ingår:
Boende en natt i dubbelrum inklusive vår stora härliga frukostbuffé.
2 rätters middag (Rökt lax på vörtbröd serveras med färskost, pepparrot och rödkålssallad & Bakad fläsksida serveras med äppelkompott, rödkål, sky och en potatisbakelse)
Boka dessert som tillval. Kladdkaka med smak av kardemumma och vanilj serveras med anismarinerade jordgubbar samt kanel och grädde 99:-
Fri tillgång till Hälsa & Spa med ett stort välutrustat gym i två plan. Här finns också Relaxavdelningen med jacuzzi, bastu och kall badtunna.

Boka till extra natt eller nätter i samband med paketet för 350:-/person och natt i dubbelrum inkl. frukost och entré till Hälsa & Spa.
Erbjudandet gäller med ankomst tisdag - lördag med första ankomst 24 november 2020 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Bokas på telefon 0431-41 57 00 eller på reception@hotellerikslund.se

TisdagsSpa

Lyx från topp till tå 80 min 845:- (ord. 1045:-) 

Behandlingen inleds med behaglig kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, därefter appliceras en bodylotion så att din hud blir ordentligt återfuktad. Du bäddas ner, dina fötter peelas med kraftig fotpeeling, en uppfriskande fotmask får verka och du avnjuter fotmassage. Dina händer får en cirkulationshöjande peeling och skön massage. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en fuktgivande ansiktsmask och härlig ansiktsmassage. Ett måste för alla som älskar lyx.

Erbjudandet gäller endast tisdagar under oktober - december och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Boka tid på tel. 0431-41 57 00 eller genom Boka direkt här

Spaerbjudande


Lilla Lyxen 625:- (ord. 795:-) 

Dröm dig bort i denna lite kortare behandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

Erbjudandet gäller ons-fre under oktober - december och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Boka tid på tel. 0431-41 57 00 eller genom Boka direkt här