Ladda vårt lunchkort med 880 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch

alla dagar i veckan!

Lunchkortet gäller även för frukost!

Dagens lunch 98:-

Helgmiddag 119:-

Veckans rätt 119:-

Dagens lunch för avhämtning

Vardag 85:- Helg 95:-

Inkl. sallad och bröd

Öppettider:

Måndag - fredag 
06.30 - 17.00

Lördag - söndag
07.30 - 17.00

 

 

 

Välkomna på lunch!

 

Måndag - fredag: 11.00-14.00
Lördag -  söndag: 11.30-14.30
 

Dagens rätt serveras på buffé, alltid 2 rätter och soppa

Till helgdagens kan du köpa till förrätt och/eller dessert för 25:-/rätt

I dagens lunch ingår alla dagar smör, bröd, salladsbuffé,måltidsdryck och kaffe.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny vecka 34

Måndag

Pankopanerad schnitzel med bea, ärtor och klyftpotatis

Fiskgryta med smak av vitvin, musslor, räkor och vitlök som serveras med kokt potatis

Tisdag

Sprödbakad kummelfilé med dill och citrus, sås och kokt potatis

Högrevsgryta med svamp, dijon och vitlök serveras med potatisstomp

Onsdag

Basilika- och vitlöksmarinerad fjärilskotlett med sky och råstekt potatis

Klassisk lasagne med tillbehör

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt

Thailändsk kycklinggryta med rödcurry och ris

Fredag

Dansk fläskstek med rödkål, sky, äpplemos och stekt kulpotatis

Stekt salt sill med löksås och citrussallad

Lördag och söndag

Ångad torskfilé med skaldjurssås, vit sparris och potatis

Wallenbergare med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré

Köp till 25:-/rätt
Förrätt: Rökt lax på toast
Dessert: Morotskaka med vispad färskost

Veckans rätt

Isterband med syrad kål och persiljestuvad potatis

Lunchmeny vecka 35

Måndag

Kålpudding med kokt potatis, lingon och brunsås

Kokt torskfilé med senapssås, potatis samt en dill- och lökkompott

Tisdag

Lättpanerad koljafilé med dansk remoulad, ärtor och kokt potatis

Biff á la Lindström med sky, rödbetor och stekt potatis

Onsdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Kyckling piccata med tomatsås och ris

Torsdag

Ärtsoppa med fläskkorv och fläsklägg. Pannkakor med sylt och grädde

Stekt laxfilé med hollandaisesås och kokt dillpotatis

Fredag

Schnitzel cordon bleu med sky, inlagd gurka och brynt potatis

Strömming med potatispuré och skirat smör

Lördag och söndag

Långtidsbakad BBQ-marinerad fläskkarré med klyftpotatis och olika kalla såser

Smögenspätta med en kall ört-och citrusås, sparris och kokt Bjärepotatis

Veckans affärslunch

Svensk biffstek med sky och potatis