Ladda vårt lunchkort med 880 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch

alla dagar i veckan!

Lunchkortet gäller även för frukost!

Dagens lunch 98:-

Helgmiddag 119:-

Dagens lunch för avhämtning

Vardag 85:- Helg 95:-

Inkl. sallad och bröd

Öppettider:

Måndag - fredag 
06.30 - 17.00

Lördag 07.30 - 17.00

Söndag 07.30 - 19.00

 

Under sommaren 23/6 - 13/8

Alla dagar 11:30 – 15:00

Välkomna på lunch!

 

måndag - fredag:11.00-14.00 | lördag - söndag:11.30-14.30

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Varmt välkommen till en kontantfri anläggning!

Lunchmeny vecka 21

Måndag

Rökt lax med stuvad spenat och kokt potatis

Pannbiff med lök, brunsås, inlagd gurka och kokt potatis

Tisdag

Erikslunds fiskgratäng med smak av kaviar och dill serveras med potatispuré

Ramslöksbakad fläskytterfilé med skysås och stekt potatis

Onsdag

Kyckling-drumsticks med tzatziki och klyftpotatis

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Kristi himmelfärds dag

Oxstek med glaserade morötter, portvinssås, gelé och kokt potatis

Laxbuffé med kalla såser och tillbehör

Fredag

Gravrökt lax med dillstuvad potatis

Grönpepparbiff med skysås och ugnsbakad potatis

Lördag och Söndag

Kalvracksfilé med skysås, bönor och potatisgratäng

Laxbuffé med kalla såser och tillbehör

Lunchmeny vecka 22

Måndag

Stekt kotlett med skysås, wokade grönsaker och stekt potatis

Klassisk lasagne

Tisdag

Kokt hokifilé med pepparrotssås, sockerärtor och dillkokt färskpotatis

Skinkfylld köttfärslimpa med svampstuvning, inlagd gurka och kokt potatis

Onsdag

Kåldolmar med brunsås, rårörda lingon och kokt potatis

Senap- och picklesgratinerad falukorv med potatispuré

Torsdag

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Ostpanerad kycklingfilé med curry- och mangosås, hasselbackspotatis

Fredag

Yoghurtmarinerade kycklingklubbor med tomat- och crème fraiche-sås, grönsaksris

Smörstekt aborrfilé med skarpsås, gröna ärtor och kokt potatis

Lördag och söndag

Helstekt fläskfilé med rödvinssky, friterad persilja och råstekt purjolökspotatis

Räk- och hummergratinerad fiskgratäng med svensk färskpotatis