Våra Les Mills pass

Hälsa & Spa erbjuder originalkonceptet från Les Mills med säkra, roliga, tuffa kvalitetspass. Prova originalet hos oss med våra licensierade och erfarna instruktörer. Vi fortsätter att fylla på väggen med våra Les Mills intyg!

CX WORX

Är ett funktionellt och effektivt coreprogram, från Les Mills, som stärker rygg, mage och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. 30 min. Hitta styrkan - klicka här!

RPM Body-pump

RPM är ett spinningpass utvecklat av cykelträningsexperter hos Les Mills, för att få ut det mesta av spinningen i form av konditionsträning, styrka och uthållighet. Passet fokuserar mycket på tempo- och motståndsintervall för att efterlikna terräng i naturen. Blir inspirerad - klicka här!

BODYBALANCE

Body balance är en kombination av olika mind- och stretchbaserade träningsformer såsom yoga, pilates och tai-chi. Rörlighetsträning, styrka och balans står i centrum. Passet för dig som vill ha ökad rörlighet och bättre hållning. 60 min Hitta din inre styrka här!

BODYSTEP

Fartfylld konditionskrävande step up med inslag av styrka. Garanterat roligt & svettigt. 60 min Kom igång - hitta motivationen genom ett klick här!

SH'BAM

Les Mills förkoreograferade danspass. Svettigt roligt och fartfyllt. 45 min Nyhet från 2012! Se hur kul det är - klicka här!

BODYPUMP

Det perfekta styrketräningspasset för dig som vill ha en starkare kropp. Till inspirerande musik tränar du igen om hela kroppen med hjälp av stänger och fria vikter. Bli stark, bli motiverad - se här! 60 min eller 45 min

BODYCOMBAT

Detta förkoreograferade program från Les Mills är ett högintensivt program inspirerat av kampsporter så som karate och taekwondo. Musiken är intensiv och får verkligen kroppen till att jobba! Prova något nytt kanske- klicka här!

Välkommen att prova ett Les Mills pass du också! Boka dig på pass - direkt!