Träningsweekend

En träningshelg som passar alla!
Lämna vardagen bakom dig och fyll på energidepåerna på bästa möjliga sätt med en skön träningshelg.

I regi av Taudien Training håller vi träningsweekend på Hotell Erikslund.

Upplägget passar såväl dig som vill komma igång med träning samt för dig som redan tränar regelbundet.
Här finns flera olika pass att välja emellan; yoga, danspass, löpskolning, funktionell träning samt box. Taudien Training kommer också att hålla inspirerande föreläsningar på temat hälsosam kost samt effektiv och säker träning. 
Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa.

Längre ner på sidan kan du ladda ner programmet.
Läs mer om Taudien Traning på: www.taudientraining.se

 

I TRÄNINGSWEEKEND TVÅDAGARS INGÅR:

Boende med del i dubbelrum

2 st lunch
En tvårätters middag
2 mellanmål
Energistation med kaffe och frukt hela dagen
En frukostbuffé
All träning och föreläsningar
Hjälp och inspiration under hela helgen från instruktörerna
Fri entré till Spa. 

Pris: 2295:- per person i dubbelrum (enkelrumstillägg  250:-)

I träningsweekend dagspaket ingår:
2 st lunch
Frukostbuffé
3 mellanmål
All träning och föreläsningar

Pris: 1545:-


Extra natt fredag – lördag del i dubbelrum 445:- per person. Enkelrum 695:-

Betalning sker genom faktura och betalas senast 30 dagar innan avresa.

Uppge namn och mailadress på samtliga deltagare vid bokning. För mer information eller bokning ring 0431-41 57 00 eller via e-post: reception@hotellerikslund.se

Instruktörerna
Marlen Röen - En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och se andra träna. Jobbar som administratör dagtid och som instruktör kvällstid. Starka och snabba  pass hittar ni mig på, som bland annat bodypump, combat, cirkel, spinning och en massa massa mer. Mitt motto är ”Vill man så kan man!” Skulle ni se mig på ett danspass så har jag INTE gått vilse utan älskar att utmana mig i allt jag inte kan!

Jessica Nylén - Sprallig tvåbarnsmamma som tränar det mesta och det alltid med ett leende på läpparna. Jobbar deltid som sjuksköterska och deltid som gruppträningsinstruktör med en väldans många års erfarenhet. Leder i stort sett alla former av gruppträning, men på denna helgen hittar ni henne på bland annat step, yoga, Sh’bam och core.

Erik Olsson - Jobbar heltid med träning som gruppträningsinstruktör, har hand om träningen för Rögle, samt som personlig tränare. Tränar väldigt allsidigt med allt från löpning till crossfit och tung styrketräning. Älskar att engagera sig i andra människor och se dem uppnå sina mål oavsett om de är nybörjare eller befinner sig på hög nivå. Under träningshelgen hittar ni Erik på crossfit, tyngdlyftnings workshop, cirkelträning samt att han även kommer at hålla en föreläsning om kosttillskott.

Christopher Alvengrip - Är före detta elitfotbollsspelare. Vid 17 års ålder var han juniorlandslagsman. 20 år gammal gjorde han allsvensk debut och vid 21 års ålder lade han av. Christopher har erfarenheter från idrottens värld som man inte kan läsa sig till. De egna erfarenheterna, en utbildning till sjukgymnast och en stor passion för träning gör att han har hjälpt många personer att nå sina mål. Under sin föreläsning ”Skadefri träning” kommer Christopher att genom sin kunskap som personlig tränare och sjukgymnast att inspirera kring hur du kan förbli skadefri. Vilka övningar som bör utföras, hur de ska utföras samt vad du ska undvika att göra.