Film & Teve-kryss
Kanske brukar ni lösa Melodikrysset på lördagsmorgonen? Eller gillar ni korsord överhuvudtaget? 
Gruppen delas in i lag, 2-4 personer i varje. Sen visas klipp från teve, film, musik och reklam. 
Jag ställer frågor - ni kryssar!
Krysstemat utgår ifrån gruppen;  ålder, intressen och vilket företag ni jobbar på. Varje kryss är unikt! Ett mycket trevligt sätt att umgås! En stund full med nostalgi och skratt!

Pris. 3000 exkl. moms
Antal deltagare: från 4 personer               
Tidsåtgång: 1 h, kan kortas ner
Se mer

Konferenskul med dramalekar
Här är en annorlunda aktivitet för konferensdeltagarna som dessutom får alla att ha roligt och knyta vänskapsband med varandra. Genom lekar som både stimulerar kroppen och andra sidor av hjärnan så kan en konferensdag få en push i rätt riktning.

 

Antal deltagare: från ca 12 - 80 personer
Tidsåtgång: 1 h – 1,5 h

Se mer

Spirit Event erbjuder ett brett urval av aktiviteter inom företagsevent, utbildning, sport och äventyr!

Med skräddarsydda konferenskoncept, där fysisk aktivering kombineras med er agenda, skapar Spirit Event tillsammans med din organisation förutsättningar för ett framgångsrikt möte med hög avkastning på investerad tid.

Tid och pris är helt beroende på vilken aktivitet ni väljer.
Se mer

Se vad medarbetarna går för, skyttet garanterar oanade tävlingsinstinkter. Laserlerduveskytte är den ultimata aktiviteten för grupper som vill tävla i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan användas året runt, även i mörker. Här används modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot plastduvan som skjuts iväg.


Antal deltagare: Min. 5 personer 
Se mer

Vill ni vara mer aktiva eller bara ha roligt, arbetar vi exempelvis tillsammans med Samspel. Under ett par timmar får alla deltagare lära sig att spela ett blåsinstrument, för att sedan bilda en mäktig orkester. Ingenting är omöjlig!

Antal deltagare: 4-200 personer
Tidsåtgång: 1 - 2,5 timmar
Se mer

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag. Företaget Mordmysterium arrangerar en komisk kväll med många skratt och mycket humor.

Tidsåtgång: 3-3,5 timmar
Se mer

Green Hat People erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, allt från poängjakter och strategiövningar till förhandlingsspel och kodjakter.

Antal deltagare: Min 6 personer

Tidsåtgång: 1-2 timmar
Se mer

MISSION COMPLETED
Med hjälp av en surfplatta ska laget ta sig till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt! Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng – hurry up, time is running!
Antal deltagare: 4-1000 pers
Tidsåtgång: 1.5 h
Se mer

Kriminalmysterium
DB Cooper är perfekt till kick-offen, konferensen, personalfesten, kompisgänget eller avtackningen. Det är inte bara ett sällsynt teambuildingtillfälle utan också ett intensivpass för hjärncellerna. 

Antal deltagare: upp till 300 personer
Tidsåtgång: ca 2 timmar

Se mer