Spirit Event erbjuder ett brett urval av aktiviteter inom företagsevent, utbildning, sport och äventyr!

Med skräddarsydda konferenskoncept, där fysisk aktivering kombineras med er agenda, skapar Spirit Event tillsammans med din organisation förutsättningar för ett framgångsrikt möte med hög avkastning på investerad tid.

Tid och pris är helt beroende på vilken aktivitet ni väljer.
Se mer

Se vad medarbetarna går för, skyttet garanterar oanade tävlingsinstinkter. Laserlerduveskytte är den ultimata aktiviteten för grupper som vill tävla i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan användas året runt, även i mörker. Här används modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot plastduvan som skjuts iväg.


Antal deltagare: Min. 5 personer 
Se mer

Vill ni vara mer aktiva eller bara ha roligt, arbetar vi exempelvis tillsammans med Samspel. Under ett par timmar får alla deltagare lära sig att spela ett blåsinstrument, för att sedan bilda en mäktig orkester. Ingenting är omöjlig!

Antal deltagare: 4-200 personer
Tidsåtgång: 1 - 2,5 timmar
Se mer

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag. Företaget Mordmysterium arrangerar en komisk kväll med många skratt och mycket humor.

Tidsåtgång: 3-3,5 timmar
Se mer

Green Hat People erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, allt från poängjakter och strategiövningar till förhandlingsspel och kodjakter.

Antal deltagare: Min 6 personer

Tidsåtgång: 1-2 timmar
Se mer