Sweden Hotels och Gästklubben

Sweden Hotels

Våra hotell är alla privatägda vilket gör att varje hotell har sin egen prägel och stil, allt för att du skall trivas.Sweden Hotels är en rikstäckande hotellkedja i ständig tillväxt. Vår målsättning är att vara landets bästa hotellkedja med privatägda och personliga hotell. Sweden Hotels grundades 1977. Du är alltid varmt välkommen till något av våra unika och personliga hotell.

Vår målsättning är att Ni ska trivas så bra att Ni besöker oss igen!

Förmåner & poäng

Som medlem i Gästklubben får du förmåner på alla hotell i kedjan och samlar poäng som Ni sedan kan utnyttja till valfri hotellövernattning, förmånliga paketerbjudanden eller köp av varor i vår webbshop. Läs mer om Gästklubben. Att vara medlem i Gästklubben innebär bland annat förmåner vid incheckningen, såsom värdekuponger att spendera i huset och fri uppgradering av rumskategori i mån av plats beroende på vilken medlemsnivå i Gästklubben Ni befinner er.

Gästklubben VVV

Gå med i Gästklubben VVV och samla poäng. Ni får poäng för varje spenderad krona på hotellet i kedjan, i samband med logi. Gästklubben finns till för att premiera våra trogna kunder. Det är en kund- och lojalitetsklubb som sätter Er i första rummet. Gästklubben VVV har tre nivåer, Veni, Vidi och Vici. Så fort du blivit medlem (Veni-kortet) börjar Ni samla poäng och få förmåner! Ansökan om medlemskap gör Ni direkt hos hotellet i samband med Er övernattning, eller så kan Ni bli medlem online på www.gastklubben.se.

Kom ihåg att uppge medlemsnummer vid bokning alternativt visa Ert kort vid incheckningen, för att inte gå miste om några poäng. Bokning av frinätter måste göras i förväg till respektive hotell. Uppge att Ni önskar betala med Gästklubbspoäng och se till att det finns tillräckligt med poäng på stamgästkontot vid bokningstillfället.