Om våra paket och Spa

Hos oss har dygnet 27 timmar! För att du ska kunna njuta maximalt av din spavistelse så innebär det att om du bor på ett av våra spapaket, får du checka in redan kl. 12.00 och behöver inte lämna rummet förän kl. 15.00 avresedagen (18.00 på söndagar).

Du kan även besöka spa-avdelningen utan att ha bokat behandling eller spapaket. Detta till en kostnad av 200:- per person, tis-fre. Då får du tillgång till relaxavdelningen, gym och passträning, hela dagen.

Packa för att åka på spa

Om du skall stanna borta över natten kan det vara till hjälp med en packlista. Här kommer ett förslag. Vad du behöver ha med dig är lite beroende av vad du vill få ut av din vistelse hos oss. Om du vill sitta och slappna av och läsa en bok eller om du vill träna så många pass som du bara kan.

Badkläder, gärna två par | Träningskläder. Tänker du träna flera pass, tänk på att ha mer än en uppsättning med dig | Om du tänker träna några av våra lugnare pass, ta med dig en tjock mjuk tröja så att du inte fryser under avslappningen | Träningsskor |Vattenflaska | Toalettsaker | Lite kläder som du känner dig fin i, inför restaurangbesöket på kvällen | Mjuka sköna kläder att äta frukost i | En god bok eller någon rolig tidning | Kamera

Relaxavdelningen

Relaxavdelningen är vår lugna, tysta avdelning, åldersgränsen är därför 12 år och ingen alkohol är tillåten här.

Här finns en jacuzzi som håller ca 37 grader, en bastu samt en tunna med 12 gradigt vatten. Här måste du använda badkläder, men i omklädningsrummen finns bastus där det inte behövs. Vatten och kaffe/thé finns alltid att tillgå.

Om du har en behandling, går på sjukgymnastik, har träningskort eller är hotellgäst har du tillgång till relaxavdelningen.

Har du bokat något av våra spapaket har du självklart möjlighet att nyttja relaxavdelningen hur mycket du vill under din vistelse.
På måndagar är jaccuzzin inte varm pga rengöring, bastuar är dock varma.

Avbokningsregler

Om hela spapaketet avbokas gäller följande: 48 timmar innan kl.12.00 ankomstdagen kan paketet avbokas utan kostnad. För avbokningar efter angivna tid debiteras beställaren med 100% av det bokade beloppet. Behandlingar ska avbokas senast 24 timmar före behandlingens början, annars debiteras 100% av det bokade beloppet. För grupper gäller avbokning enligt offert

Köp till en extra natt 350:-

Varför stressa?

För endast 350:- per person kan ni boka till en extra natt med frukostbuffé. Ni får givetvis tillgång till spa och alla faciliteter. Bokas direkt 0431-415 700 eller reception@hotellerikslund.se OBS! Gäller endast vid förlängning av spapaket.

Vad finns det mer att göra

Hos oss kan du bo bra och äta gott och njuta av aktiviteter av olika slag; vandra, spela golf, fiska, cykla, paddla kanot etc. Ängelholm med omnejd är en plats som bjuder på många upplevelser oavsett vilken tid på året du kommer hit. Du kan besöka våra halvöar; Kullen och Bjäre, vandra på någon av våra åsar; Hallandsåsen i norr och Söderåsen i söder, besöka keramikverkstäder, konstgallerier eller gårdsbutiker. Ängelholm är en mysig liten stad med ett stort shoppingutbud. Att flanera här, shoppa lite, njuta på något av stadens alla kaféer, det är livskvalité. Eller varför inte bara vara och koppla av på hotellet.

Kontantfritt hotell
Välkommen till en kontantfri anläggning! Av miljö - och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!