Våra Les Mills pass

Hälsa & Spa erbjuder originalkonceptet från Les Mills med säkra, roliga, tuffa kvalitetspass. Prova originalet hos oss med våra licensierade och erfarna instruktörer. Vi fortsätter att fylla på väggen med våra Les Mills intyg!

TONE

Les Mills Tone™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå. Les Mills Tone™ har ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att du kan mäta dina framsteg och känna att du lyckas.
Les Mills Tone™ hjälper dig att förbruka energi, bygga upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din energinivå, flexibilitet, balans, smidighet och bålstyrka. Se en inspirationsfilm här TONE
 

BODYATTACK

Bodyattack är ett intervallträningspass som främst tränar kondition, ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar. Se en inspirationsfilm här Bodyattack.

BODYCOMBAT

Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt.
Passar både nybörjare och vana deltagare. Blir inspirerad här Bodycombat.

CX WORX

Är ett funktionellt och effektivt coreprogram, från Les Mills, som stärker rygg, mage och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. 30 min. Hitta styrkan - klicka här!

RPM

RPM är ett spinningpass utvecklat av cykelträningsexperter hos Les Mills, för att få ut det mesta av spinningen i form av konditionsträning, styrka och uthållighet. Passet fokuserar mycket på tempo- och motståndsintervall för att efterlikna terräng i naturen. Blir inspirerad - klicka här!

BODYBALANCE

Body balance är en kombination av olika mind- och stretchbaserade träningsformer såsom yoga, pilates och tai-chi. Rörlighetsträning, styrka och balans står i centrum. Passet för dig som vill ha ökad rörlighet och bättre hållning. 60 min Hitta din inre styrka här!

BODYSTEP 

Fartfylld konditionskrävande step up med inslag av styrka. Garanterat roligt & svettigt. 60 min Kom igång - hitta motivationen genom ett klick här!

BODYPUMP

Det perfekta styrketräningspasset för dig som vill ha en starkare kropp. Till inspirerande musik tränar du igen om hela kroppen med hjälp av stänger och fria vikter. Bli stark, bli motiverad - se här! 60 min eller 45 min

GRIT

LES MILLS GRIT ™ är ett 30-minuters pass med intensiv träning (HIIT), som är utformad för att förbättra styrkan och bygga muskler.  LES MILLS GRIT kombinerar kraftfull musik och inspirerande tränare som kommer att ligga ner på golvet med dig och motivera dig att köra hårdare för att bli snabbare och starkare! Blir insprerad här GRIT

Välkommen att prova ett Les Mills pass du också! Boka dig på pass - direkt!