Reservera biljetter redan nu och säkra din plats till julen 2018!
Datum: 30/11, 1/12, 7/12, 8/12, 14/12, 15/12
 
Glöggmingel
Kvällen inleds med glögg, mingel och stämningsfull julmusik, och när ni har intagit era platser för kvällen så startar Jul på Hotell Erikslund 2018.
 
Show
Partyfabriken som är en av Sveriges populäraste showgrupper sjunger och skapar en härlig julstämning för dig och ditt sällskap, på ett sätt som de är unika och välkända för. Full fart utlovas från scenen och det blir en resa in i schlagerns värld, genom disco och rock’n’roll fram till dagens välkända låtar.

Mat
Sedan är det dags att ta för sig av det dignande julbordet och av alla dess läckerheter. När ni satt er till bords och njuter av den erkänt goda hemlagade julmaten från Hotell Erikslunds egna kockar, så drar även showen igång.
 
Dans
Efter avslutad show bjuder vår DJ upp till dans med den bästa musiken från 70-80-90-talet fram till dagens hits.
 
Årets julshow kostar 595:- + moms (25%) = 745:-/pp och då ingår:
Glögg
Julbord
Kaffe och gottebord
Julshow med Partyfabriken
Dans till DJ
 
För frågor och bokning maila: info@malmoevent.se
eller ring 070-588 11 00
Köp biljetter på: www.erikslundsjul.se
 
För enkelhetens skull så går det att förbeställa dryckesbiljetter för ert sällskap. 
 
Egen kväll?
Är ni intresserade av att boka jul på Hotell Erikslund exklusivt för ert företag så finns det även andra bokningsbara datum, kontakta oss för mer information.
 
Transport
Behöver ni hjälp med busstransport (gruppbokning-företag) till och från Hotell Erikslund så har vi ett samarbete med Star Bussar i Ängelholm. De har en hög service och fördelaktiga priser!
Telefon: 0431-290 74
www.starbussar.nu