För att tänka på Kropp & Själ erbjuder vi bl.a. föreläsningar i friskvård & hälsa, egna träningspass, pausgympa och lilla Massageskolan. Physiochraft med Carina Hammarstrand i spetsen erbjuder olika arrangemang, däribland kortare avslappnande och cirkulationshöjande övningar. 

Antal deltagare: 2-20 personer

Tidsåtgång: 1 timme (beroende på pass)

Kombinera er konferens med ett träningspass. Vad sägs om ett skräddarsytt träningspass utifrån de krav som ert arbete ställer på kroppen. 

Antal deltagare: 2-20 personer

Tidsåtgång: 1 timme (beroende på pass)

 

Kick ON/Evenemang

Med Fullt Fokus på att göra skillnad i vardagen

Fullt fokus skapar med hjälp av delad kunskap och konkreta verktyg ett mervärde på djupet. Uppgradera dig som person, dina medarbetare och teamet till nästa version, där mervärde och livskvalitet är en röd tråd i allt du/ni gör.

Utmaningar i privatlivet och arbetslivet kan kännas övermäktiga ibland, och det finns strategier för att arbeta sig igenom dessa på ett logiskt sätt.

På ett lättsamt och engagerande sätt skapas den förändring som du eller ni behöver mest just nu.

Vill du öka din produktivitet, samtidigt som du känner mindre stress? Vill du ha mer arbetsglädje, och känna ökad motivation?

Antal deltagare: 4-20 per grupp
Kontakta direkt här för mer information 

Agges Hälsokälla
En konferens är vara ett gyllene tillfälle att göra en gemensam aktivitet som kan föra oss lite närmare varandra. Ett enklare pass med Yoga, som alla kan vara med på, är en aktivitet som skapar avspänning och kan ge upphov till inspiration och nytänkande. Vi får en gemensam erfarenhet att relatera till som kan vara till nytta och glädje för arbetsgruppen och för den enskilde arbetstagaren.

Agneta Lovén, Agges Hälsokälla, är lärare och terapeut inom MediYoga, en svensk yogaform med traditionella rötter.

Antal deltagare: 5 – 20
Tidsåtgång: minst 60 min, helst 75-90 min
Bra att veta: ej direkt efter måltid, bra före.

Se mer