Om relaxavdelningen

Relaxavdelningen är vår lugna, tysta avdelning. Du är välkommen från 12 års ålder i vuxens sällskap. Här finns en jacuzzi som håller ca 37 grader, en bastu samt en tunna med 12 gradigt vatten.

Du kan även besöka spa-avdelningen utan att ha bokat behandling eller spapaket. Detta till en kostnad av 200:- per person. Gäller endast tisdag-fredag samt söndag. Då får du tillgång till relaxavdelningen, gym och passträning, hela dagen.

Vatten, te och kaffe finns alltid att tillgå. Om du har en behandling, går på sjukgymnastik, har träningskort har du tillgång till relaxavdelningen. Har du bokat något av våra spapaket har du självklart möjlighet att nyttja relaxavdelningen hur mycket du vill under din vistelse, kostnadsfritt.

Alkoholförtäring är inte tillåten här. Badrock och handduk finns att hyra. Ta dock gärna med egna – för miljöns skull!. Det kan också vara skönt att ta med badtofflor. Duscha alltid innan bad i jacuzzin. I bastun måste du använda badkläder. I omklädningsrummen finns bastu, där du inte behöver ha badkläder.

På måndagar är jacuzzin inte varm pga. rengöring, bastur är dock varma

Om behandlingar

Spabehandlingar finns tillgängliga för bokning tisdag - fredag. Kom ca 15 min innan din behandling börjar så att du kan ta det lugnt. Innan behandlingen väntar du i relaxavdelningen; (passa gärna på att bubbla och basta) tills din terapeut kommer och hämtar dig. Till behandlingen kommer du klädd i badrock och underkläder eller badkläder, dock inte nödvändigt vid ansikts- hand- och fotbehandlingar. Kom gärna osminkad. Behandlingarna utförs alltid av välutbildad personal. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår för dig som har bokat behandling. Tänk på att ta det lite lugnt efter och drick ordentligt med vatten.

Om bokning

Ring och boka tid för din behandling. Om du har någon sjukdom, äter medicin eller är gravid, så uppge detta vid bokning så att vi kan hjälpa dig med att finna rätt behandling.

Om avbokning

Avbokning av enstaka spabehandling senare än 24 timmar före utsatt tid debiteras. För avbokning av hela spapaket gäller följande: 48 timmar före kl. 12.00 ankomstdagen kan avbeställning göras utan kostnad. För avbeställningar utom ovan angivna tid debiteras beställaren med 100 % av det bokade beloppet. För grupper gäller avbokning enligt offert.

Kontantfritt hotell
Välkommen till en kontantfri anläggning! Av miljö - och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!