Bo på Hotell Erikslund

På den skånska slätten har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i restaurang och Wärdshus äter du vällagad mat. Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och stort välutrustat gym i två plan. Här finns också Relaxavdelningen med jacuzzi, bastu och kall badtunna samt sjukgymnastikavdelningen. Allt samlat under ett tak.

Hotellet ligger lättillgängligt längs E6 (avfart 33)och nära E4, söder om Ängelholm och är öppet dygnet runt. Se vägbeskrivning.

Vi har även installerat två laddstolpar i samarbete med E-on. Det finns plats för 4 bilar att ladda samtidigt och det är smidig direktbetalning. 

Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet, friparkering samt tillgång till hotellets relaxavdelning med gym och bastu. Vill du veta mer om allt som händer under året och våra fina erbjudanden, läs mer här under Aktuellt på Hotell Erikslund

För att boka ett rum eller paket, till dig eller någon annan, måste du ha fyllt 18 år. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokning på plats om giltig legitimation inte kan uppvisas. 
 

Kontantfritt hotell
Välkommen till en kontantfri anläggning! Av miljö - och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!