I väntans tider

Är du gravid har vi behandlingar speciellt anpassade för blivande mammor. För att vi ska kunna ge dig en så optimal upplevelse och säker behandling som möjligt ber vi dig att redan vi bokningen uppge om du är gravid. Vi utgår ifrån dig och dina behov för att anpassa behandlingen efter dig.

Nedan behandlingar erbjuder vi för er. Vänligen kontakta vår spaavdelning för mer info.

• Ansiktsmassage 25 min

En avslappande och fuktgivande behandling som passar alla som behöver komma ner i varv. Behandlingen inleds med rengöring och peeling, därefter masseras ansikte, nacke och dekolletage.

• Fotmassage 25 min

Trötta fötter blir som nya av en cirkulationshöjande fotmassage och fotpeeling.

• Huvudsaken 25 min

En helt underbar massagebehandling av din hårbotten, ditt ansikte och din nacke. Du lämnar behandlingen garanterat avslappnad.

• Lilla relaxen 55 min

Vi har satt ihop en behandling som passar utmärkt för dig som går i väntans tider. Ditt ansikte får skön rengöring, peeling, massage och en fuktgivande mask. Din hårbotten masseras och nacken får massage. Dina fötter får fotpeeling och massage. Efteråt appliceras en svalkande gel på fötter och ben.

• Pedikyr 55 min

Behandlingen inleds med fotbad därefter klipper vi dina naglar och dina nagelband rensas. Fötterna filas mjuka och masseras. Slutligen om så önskas, lackas dina naglar i valfri färg. Vi tar hand om friska fötter, om du har större forproblem samt fot - och nagelsjukdomar ber vi dig kontakta en medicinsk fotvårdare.

• Lilla Lyxen 55 min

Dröm dig bort i denna lite kortare skönhetsbehandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub, en uppfriskande fotmask och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

• Må som en prinsessa 55 min

Vår klassiska ansiktsbehandling är behandlingen för dig som vill känna dig riktigt ren. Låt våra hudterapeuter bädda ner dig och dröm dig bort en stund. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask och avslutande creme. Dina bryn plockas om så önskas. Självklart med produkter anpassade efter din huds speciella behov.

• Det lilla extra 80 min

Behandlingen för dig som vill ha det där lilla extra till din ansiktsbehandling. Innehåller allt som ”må som en prinsessa” gör men mer därtill. I den här behandlingen pysslar vi även om dina fötter med skön fotpeeling, fuktgivande fotmask och fotmassage. Dina händer får mjukgörande peeling och handmassage.