Á la Carte

Förrätter – Starters

Amerikansk löjrom- och räktallrik med crème fraiche, hackad
rödlök och rödbetsgroddar
                                                                                              109:-    American bleak roe and schrimp plate with crème fraiche, chopped red onion
and beetroot sprouts​          
  

Fetaost- och ruccolafyllda parmarullader med balsamicoreduktion och krasse       99:- 
Feta cheese and ruccola-filled Parma rolls with balsamic reduction and watercress

Rökt lax med krämig senapsdressing, grön sparris toppad med färsk pepparrot     95:-     Smoked salmon with creamy mustard dressing, green asparagus topped with fresh horseradish

Varmrätter - Main courses

200 g grillad ryggbiff med karamelliserad schalottenlök, Sherrysky och klyftpotatis 249:-  200 g grilled beef steak with caramelized shallots, sherry gravy and potato wedges

Svensk majskycklingfilé serveras med vår hemlagade risotto,
primörer som toppas med gremolata                                                                            195:-
  
Mozzarella-filled corn chicken fillet served with our homemade risotto, primeurs topped with gremolata

Rimmad ugnsbakad torskfilé med skaldjurssås, grönkål
och kokt färskpotatis
                                                                                                       195:-Salted ovenbaked cod fillet with shellfish sauce, fried green cabbage
and boiled new potatoes

Färsk pasta i en krämig sås med svamp, vitlök, salladslök och syrad grädde         169:-
serveras med parmaskinka​
                  
Fresh pasta in a creamy sauce with mushrooms, garlic, spring onion and sour cream
served with parma ham

Desserter - Desserts

After Eight-kladdkaka med vispad grädde                                                                 85:-
After Eight chocolate cake with whipped cream

Black and white mousse med hallon, blåbär, jordgubbar och knäckflarn              75:-
Black and white mousse with raspberries, blueberries, strawberries and crisp flakes

Hemmagjord Lemoncurdglass med rostade pistagenötter och sotad citron         69:-Homemade Lemon curd icecream with roasted pistachios and soured lemon

Vegetariskt – Vegetarian

Dagligen något nytt. Fråga vår personal!                                               
Something new every day! Please ask our staff.

Barn meny - Kids menu

Hamburgartallrik                                                                                                   69:-
Hamburgerplate

Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis                                            69:-
Meatballs with cream sauce, lingonberries and boiled potatoes

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Menyn gäller fr.o.m 17-09-27 tills vidare.

Kontantfritt hotell
Välkommen till en kontantfri anläggning! Av miljö - och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!