Á la Carte

Förrätter – Starters

Erikslunds lax- och kräftskagen på rostat bröd toppat med rom                    98:-
Erikslund´s crayfish salad on toast topped with roe              

 

Lerpottasill med brynt smör, finhackad purjolök och dill serverat
på toastbröd med en klick crème fraiche                                                            89:-   

Earthware jar herring with browned butter, finely chopped leek and dill
served on toast with a pat of creme fraiche

 

Jordärtskockssoppa med tärnat bacon och karamelliserade
hasselnötter                                                                                                    Förrätt 79:-

Jerusalem artichock soup with crispy bacon and caramelized               Huvudrätt 139:-        hazelnuts

Varmrätter - Main courses

Oxfilémedaljong serverat med baconlindad sparris, rödvinssky och klyftpotatis    249:- 
Fillet of beef medallions served with bacon-wrapped aspargus, red wine sauce and potatoe wedges

 

Kalvracks med sockerärtor, svartrot och tomat serverat med tryffelsky, crème fraiche och pommes frites                                                                                                 219:-
Veal racks with sugar peas, black salsify and tomatoes served with truffle gravy, sour cream and french fries
    
 

Majskycklingfilé med stekt scharlottenlök och savojkål serverat med en krämig mejramsås och kokt Bjärepotatis                                                                                      195:-
Corn chicken fillet with fried shaloots and savoy cabbage served with a creamy marjoram sauce and boiled local potatoes
 

Torskfilé serverat med knaperstekt Serranoskinkachips, salladslök, rödvinssky och kokt potatis                                                                                                            189:-
Cod fillet served with Serrano ham chips fried crisps, spring onions, red wine gravy and boiled potatoes

Desserter - Desserts

Chokladbakesle med råröda hallon och hackade valnötter                       85:-
Chocolate tart with uncooked raspberries and chopped walnuts

 

Crème Brûlée med en kula glass                                                                75:-
Creme brulee with a scoop of ice cream

 

Citronglass serverat med apelsinsallad med smak av mynta                  69:-
Lemon ice cream served with orange salad with a touch of mint

 

Morotskaka med spritsad färskost och inlagd morot                              65:-
Carrot cake with piped cream chesse and pickled carrot

Vegetariskt – Vegetarian

Dagligen något nytt. Fråga vår personal!                                               
Something new every day! Please ask our staff.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. Menyn gäller fr.o.m 17-03-13 tills vidare.

Kontantfritt hotell
Välkommen till en kontantfri anläggning! Av miljö - och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!