Kontakta oss så hjälps vi åt att göra Er konferens hos oss oförglömlig!

Aktiviteter

Vår målsättning är att när ni åker hem efter en konferens på Hotell Erikslund, så har ni med er ett härligt minne, såväl arbetsmässigt som privat. Därför försöker vi ha ett varierat och brett utbud av kringaktiviteter som ni kan förstärka er konferens med.

Vad det gäller välmående har vi olika Dryckesprovningar eller Matskola, där ni lagar maten i vårt Show kitchen under ledning av en proffsig kock.

För att tänka på Kropp & Själ erbjuder vi bl.a. föreläsningar i friskvård & hälsa, egna träningspass, pausgympa och lilla Massageskolan. Physiochraft med Carina Hammarstrand i spetsen erbjuder olika arrangemang, däribland kortare avslappnande och cirkulationshöjande övningar. Se mer.

Green Hat People erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, allt från poängjakter och strategiövningar till förhandlingsspel och kodjakter. Se mer.

Vill du förbättra gruppens samarbete?
Vill du få ett högt engagemang i arbetslaget?
Genom samarbete med Källbacka Ledarskap AB erbjuder vi inspirationsföreläsningar och workshops med syftet att att ge dig och ditt team bra verktyg för kommunikation, samarbete och personlig utveckling. Källbacka Ledarskap erbjuder även spel som rolig och givande team aktivitet. 
Cowboy spelet "The serach for the Lost Dutchman Gold Mine” är ett spel som ger er ett bra sätt att diskutera och förbättra beteenden som involverar lagarbete, planering, målsättning, kommunikation och samarbete. Se mer.

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag. Företaget Mordmysterium arrangerar en komisk kväll med många skratt och mycket humor. Se mer.

Har ni behov av att få inspiration, tänka nytt och angripa problem från nya håll? Ett problem som kräver omtag, eller behöver ni helt nya idéer? Provat traditionell brainstorming och gruppövningar men inte nått hela vägen fram? Då har vi vad som behövs! Idéspelet, ett nytt verktyg för att ta fram och utveckla idéer och jobba med problemlösning. Spelet är ett alternativ till traditionell brainstorming, och är roligare och effektivare! Det bygger på en kombination av flera kreativitetsverktyg. Allt i form av en lättsam tävling med stöd av en spelledare.

Vill ni vara mer aktiva eller bara ha roligt, arbetar vi exempelvis tillsammans med Samspel. Under ett par timmar får alla deltagare lära sig att spela ett blåsinstrument, för att sedan bilda en mäktig orkester. Ingenting är omöjlig! Se mer.