80 minuters behandlingar

• Relaxmassage 80 min

En avkopplande och rogivande massage för hela kroppen, ansikte och hårbotten. Behandlingen utförs i väldoftande och välgörande olja.

• Lyx från topp till tå 80 min

Behandlingen inleds med behaglig kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, därefter appliceras en bodylotion så att din hud blir ordentligt återfuktad. Du bäddas ner, dina fötter peelas med kraftig fotpeeling, en uppfriskande fotmask får verka och du avnjuter fotmassage. Dina händer får en cirkulationshöjande peeling och skön massage. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en fuktgivande ansiktsmask och härlig ansiktsmassage. Ett måste för alla som älskar lyx.

• Det lilla extra 80 min

Behandlingen för dig som vill ha det där lilla extra till din ansiktsbehandling. Innehåller allt som ”må som en prinsessa” gör men mer därtill. I den här behandlingen pysslar vi även om dina fötter med skön fotpeeling, fuktgivande fotmask och fotmassage. Dina händer får mjukgörande peeling och handmassage.

• Relaxlyx 80 min

Behandlingen inleds med en avkopplande relaxmassage för rygg och nacke. Därefter bäddas du ner och ditt ansikte får en härlig ansiktsmassage och din hårbotten masseras. Dina fötter får en peeling och en skön massage. Du kommer att lämna behandlingen totalt avslappnad!