55 minuters behandlingar

Scrubben lyx

Behandlingen inleds med kroppspeeling. Därefter följer en avstressande relaxmassage av rygg och nacke samt en behaglig massage av din hårbotten.

Djupgående massage 55 min

En djupare muskelmassage för dig som kräver lite mer. Behandlingen är djupgående och kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler (Denna behandling ingår ej i spapaketen men kan naturligtvis bokas till som extra behandling)

• Avslappningsmassage 55 min

En avkopplande och rogivande helkroppsmassage.

• Heta stenar 55 min

En ljuvlig massage för hela kroppen, som utförs med en kombination av varma stenar och avslappnande massagegrepp

• Lilla Lyxen 55 min

Dröm dig bort i denna lite kortare behandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

• Må som en prinsessa 55 min 

Vår klassiska ansiktsbehandling är behandlingen för dig som vill känna dig riktigt ren. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte, dekolletage och nacke. Avslutas med mask och creme. Dina bryn plockas om så önskas. 

• Må som en prins 55 min

Även manlig hud kräver omsorgsfull omvårdnad för att fungera optimalt. Därför har vi skapat en ansiktsbehandling anpassad till män. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte och nacke, mask och avslutande creme.

• Pedikyr 55 min

Behandlingen inleds med fotbad. Därefter klipper vi dina naglar och dina nagelband rensas. Fötterna filas mjuka och masseras. Slutligen om så önskas, lackas dina naglar i valfri färg. Vi tar hand om friska fötter, om du har större forproblem samt fot - och nagelsjukdomar ber vi dig kontakta en medicinsk fotvårdare.