55 minuters behandlingar

• Svenska skrubben lyx

Behandlingen inleds med kroppspeeling som innehåller tångflingor. Därefter följer en avstressande relaxmassage av rygg och nacke samt en behaglig massage av din hårbotten.

• Lerinpackning

Behandlingen inleds med att mineralrik lera appliceras över hela kroppen och därefter packas du in i värme. Under tiden som leran verkar får du en behaglig ansikts - och skalpmassage. Efter en dusch appliceras Body Balm Energy från Maria Åkerberg, över hela kroppen.

• Papaya dröm

Behandlingen inleds med att hela kroppen får en underbar (kornfri) scrub med den fräscha Papayapeelingen från Maria Åkerberg. Den mjukgörnade peelingen får sedan verka på kroppen medan du packas in i värme. Under tiden får du en härlig peeling i ansiktet och massage av ansikte och dekolletage. Behandlingen avslutas med en dusch. Behandlingen passar alla hudtyper, även känslig.

• Choklad behandling 55 min

För chokladälskaren är detta det perfekta behandlingsalternativet. Behandlingen inleds med bodyscrub och avslutas med en lätt relaxmassage över hela kroppen.

• Klassisk massage 55 min

En djupare muskelmassage för dig som kräver lite mer. (Denna behandling ingår ej i spapaketen men kan naturligtvis bokas till som extra behandling)

• Relaxmassage 55 min

En avkopplande och rogivande massage som utförs i väldoftande och välgörande olja

• Heta stenar 55 min

En ljuvlig massage för hela kroppen, som utförs med en kombination av varma stenar och avslappnande massagegrepp

• Svenska kropp & knopp kuren 55 min

Behandlingen inleds med en kroppspeeling med tångflingor. Peelingen får sedan verka på kroppen medan du packas in i värme. Därefter utför skalpmassage med en närande och återfuktande olja. Sedan följer rengöring, peeling, massage av ditt ansikte. Behandlingen avslutas med dusch. (Rekommenderas ej till gravida eller personer med sköldkörtelproblem)

• Lilla Lyxen 55 min

Dröm dig bort i denna lite kortare behandling för ansikte, händer och fötter. Ditt ansikte rengörs och får en lätt peeling, en skön massage och fuktgivande ansiktsmask. Fötterna pysslas om med en kraftig scrub, en uppfriskande fotmask och behaglig fotmassage. Dina händer peelas och masseras. Unna dig själv denna lilla lyx!

• Må som en prinsessa 55 min

Vår klassiska ansiktsbehandling är behandlingen för dig som vill känna dig riktigt ren. Låt våra hudterapeuter bädda ner dig och dröm dig bort en stund. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask och avslutande creme. Dina bryn plockas om så önskas. Självklart med produkter anpassade efter din huds speciella behov.

• Må som en prins 55 min

Även manlig hud kräver omsorgsfull omvårdnad för att fungera optimalt. Därför har vi skapat en ansiktsbehandling anpassad till män. Behandlingen bjuder på rengöring, peeling och portömning. Massage av ansikte och nacke, mask och avslutande creme.

• Lilla relaxen 55 min

Ta en paus med denna relaxbehandling. Ditt ansikte får skön rengöring, peeling, massage och en fuktgivande mask. Din hårbotten masseras och nacken får massage. Dina fötter får fotpeeling och massage. Efteråt appliceras en svalkande gel på fötter och ben.

• Pedikyr 55 min

Behandlingen inleds med fotbad därefter klipper vi dina naglar och dina nagelband rensas. Fötterna filas mjuka och masseras. Slutligen om så önskas, lackas dina naglar i valfri färg. Vi tar hand om friska fötter, om du har större forproblem samt fot - och nagelsjukdomar ber vi dig kontakta en medicinsk fotvårdare.